Linkváros, a neked való linkkatalógus!

Ön weblaptulajdonos bizonyára, hiszen másképpen nem talált volna rá cikkemre. És bizonyára az is érdekli Önt, hogy hogyan szerezhet látogatókat a honlapjára. A Linkváros azért készült, hogy a weblaptulajdonosok elhelyezhessék linkjeiket, ami által akár látogatót is szerezhetnek portálunktól – de mindenképpen segítséget abban, hogy jó helyezést érjenek el a keresőkben.

Nem írtam szabályokat, azonban csak a minőségi, a Google által kitűzött irányelveknek megfelelő weboldalakat fogadunk el. Az is fontos számunkra, hogy amikor Ön ajánlja linkjeit, akkor minden egyes oldalunkra egyedi szövegezésű bemutató szöveget írjon. Ez jó Önnek is és a Linkvárosnak is. Ne csodálkozzon ezért, ha linkjeit nem fogadtuk el, az bizonyára azért volt, mert Ön nem megfelelően és hanyag módon ajánlotta linkjeit. Vagy mert nem felelt meg az irányelveknek.

Ez a minőség és ez a jövő. Hiszen a Google is csak azokat a honlapokat részesíti kegyeiben (Első oldal a keresőben) amelyek minőségiek. Mindannyiunk érdeke is, hiszen mind ahányan vagyunk használjuk a keresőt és elvárjuk, hogy minőséget mutasson a kereső. Ebből kiindulva mért épp az Ön weblapjával tenne kivételt. Akkor ajánljon nálunk linkeket, ha tud magának erre a kérdésre igennel válaszolni – Vajon embereknek készítettem a honlapomat. És akkor semmiképp se keressen fel minket ha a következő kérdésre igen a válasza – A kereső robotjának készítettem az oldalam? Egy új időszak kezdődött meg a legújabb kereső általi frissítéseknek köszönhetően.

Egy ember központú kereső kezd egyre hatékonyabban működni aminek végeredménye az, hogy csak minőségi portálokat kapunk találatul a kereső első oldalán. Tehát a Linkváros is csatlakozni kíván a minőség alapelveihez és olyan oldalakat szeretnénk mutatni a látogatóinknak amelyek kielégítik annak igényeit.

Várjuk azokat a lelkes embereket akiknek van kedvük szerkeszteni oldalt nálunk. Ezen a téren is meg tartjuk a minőséget, tehát csak akkor jelentkezz, ha tényleg lelkesen tudod művelni és értéket szeretnél hozzáadni oldalainkhoz. Végül arra invitállak látogasd meg oldalunkat és ismerkedj vele. Ne feledd! Linkváros a neked való linkkatalógus!