Ha biztonság, akkor banktechsafe.hu páncélszekrények

Manapság már szinte sosem tudhatjuk, hogy elég biztonságban vagyunk-e mi magunk vagy éppen az értéktárgyaink, hiszen a technika fejlődésével az illegális betolakodók technikái is ugyanúgy fejlődnek.

http://banktechsafe.hu/ páncélszekrények segítségünkre lehet abban, hogy az otthonunkban vagy az irodánkban a kisebb értéktárgyakat vagy fontos dokumentumokat biztonságban tudjuk. Mivel sosem tudhatjuk, honnan leselkedik ránk a veszély. Annak érdekében, hogy elkerüljünk az ilyen jellegű kellemetlenségeket, és nem utolsó sorban anyagi károkat, akkor a legjobb, ha egy olyan magas biztonságú páncélszekrényt választunk, amely képes ellen állni, az esetleges támadásoknak. A kínálatunkban  számos fajtáját megtalálja a megbízható páncélszekrényeknek, ám szeretném kiemelni az erős és masszív Wertheim és Trezortech páncélszekrényeket, melyek MABISZ minősítéssel rendelkeznek. A Wertheim márkájú páncélszekrények Európa egyik legerősebb és legismertebb páncélszekrény gyártó cége.

Ahhoz, hogy ezt a szintet tartani tudják folytonosan követik az innovációkat, így évről-évre erősebb és megbízhatóbb, de ugyanakkor könnyebb és ellenállóbb anyagból készülnek a termékeik. Amennyiben otthoni felhasználásra keresünk páncélszekrényt, akkor kiváló választás lehet az AM20-as modellt. A mérete teljesen optimális, nem túl nagy, de kellően megfelelő az otthoni használatra. Számos előnnyel rendelkezik, ám mégis az egyik legfontosabb, hogy nemzetközi minősítéssel rendelkezik, és az E kategóriába sorolható. Amely annyit tesz, hogy 8 milliós értékhatárra biztosítható. Minden további információt megtalál a www.banktechsafe.hu honlapjára kattintva. További elérhetőségeink a + 36 1 204 66 42-es telefonszámon, illetve a safe@banktech.hu e-mail címen.