Operatív városfejlesztés európai gyakorlat alkalmazásával

A Városfejlesztés Zrt. operatív fejlesztési megközelítése és a partnerségén alapuló fejlesztési logikájának köszönhető a területfejlesztési és a területrendezésben is egyaránt.

Az operatív városfejlesztés egyik legfontosabb eszköze a komplex településfejlesztési célok elérését lehetővé tevő városfejlesztési akció terve. A legfőbb filozófiánk, hogy a tevékenységünk hasznos legyen, a közösséget szolgálja, mindezt a településrendezés és településfejlesztés, valamit a kereteiket meghatározó és előfeltételeiket biztosító településfejlesztés eszközei által. A cégünk legfontosabb működési területe az operatív településfejlesztés, vagyis az önkormányzatok településfejlesztési elképzeléseinek a megvalósítása. A munkálatokat nem rögtön az operatív fejlesztésekkel szoktuk kezdeni, sokkal inkább az első lépés a területfejlesztési vagy területelrendezési tervezési feladatok elvégzése bizonyul.

Ahhoz, hogy egy település operatív fejlesztését elvégezzük, illetve a stratégiai célkitűzéseinek a megfogalmazásához eljussunk a hiányzó vagy aktualizálásra váró településrendezési terveket kell elkészíteni, ahhoz, hogy az operatív fejlesztés céljai megvalósításra kerüljenek. Ezért a mi cégünk egy időben foglalkozik a területfejlesztéssel, területrendezéssel és területrendezési tervezéssel is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését forduljon hozzánk bizalommal. A honlapunkra látogatva, minden további információt megtudhat, illetve a referenciáinkat is megtalálja. Kattintson a varosfejlesztes.hu oldalára. Illetve elérhetőek vagyunk meg a +36 20 941 1234-es telefonszámon, vagy online is elérhet bennünket az info@varosfejlesztes.hu e-mail címen.