Ha csomagoló fólia, akkor Ugrinpack

Professzionális minőség, egyedülálló garanciák, rövid határidő, ingyenes szállítás, és ez csak néhány az Ugrinpack számos pozitív jellemzője közül. Ehhez még hozzájönnek az új típusú, környezetbarát csomagolóanyagok, az ÖKOFOL és a HUN-GREEN, melyek Magyarországon egyedülállóvá teszik a vállalatot. A környezet kímélésén túl pedig kedvezőbb ár és kedvezőbb fajlagos kihozatal is jellemzi e termékeinket. Nem meglepő tehát, hogy olyan cégek helyezték belénk bizalmukat, mint a Tesco, Metro, Coop vagy Nestlé, hogy csak néhányat említsünk.

Az Ugrinpack csomagoló fólia tekintetében is igyekszik a legminőségesebbet nyújtani a legkedvezőbb áron. Folyamatosan azon vagyunk, hogy felhasználóink részére új, olcsóbb, gazdaságosabb és célszerűbb csomagolóanyagokat fejlesszünk. Az Ugrinpack több alapanyagú csomagoló fóliával is rendelkezik úgy, mint a BOPP/BOPP, BOPP/PE, PET/PE, PE/PE, Papír/PE, Papír/Al/PE, és természetesen a bio-polimerek is ide sorolhatóak, melyek 100%-ban komposztálhatóak. De bármelyiket is válasszák megrendelőink, a minőség minden esetben garantált. Minden csomagoló fóliánk ellenőrzött és tanúsítvánnyal ellátott. Amennyiben mégis probléma adódna, azt a kötelező kárenyhítéssel minél hamarabb igyekszünk javítani.

Ha szeretné termékét egy rendkívüli designtervezett, minőségi csomagoló fóliával ellátni, akkor ne keresgéljen tovább! Keressen rá weboldalunkra, a www.ugrinpack.eu-ra, és kérjen árajánlatot csomagoló fóliára! De ha esetleg további kétségei lennének, éljen a lehetőséggel, és igényeljen ingyenes anyagmintát ugyanitt! Az Ugrinpack minden bizonnyal ki fogja elégíteni az igényeit. Bármilyen egyéb kérdésre szívesen válaszolunk a +36 70 386 0801 és +36 33 503 045 telefonszámok egyikén, vagy online formában, az ugrinpack@ugrinpack.eu email címen keresztül. Belénk vetett bizalmát, ígérjük, nem fogja megbánni.