Élet a Seadream yacht club hajójának fedélzetén – 5.rész

Elérkeztünk a beszámoló 5-ik részéhez, ahol részletes leírást találhatunk a munkavégzésről és a pénzkeresés formáiról is a Seadream hajón. Természetesen a fizetés a legelső pénzforrás, de van még egy pénzkereseti lehetőség a pincérek számára és ez a jatt. Mivel a luxus körülmények között élő vendégek jól el vannak látva, ezért ha rendesen ki vannak szolgálva, némileg hozzájárulnak a pincérek kedvességével néhány dollár vagy euró erejéig. Minden attól függ, mennyire vagyunk készségesek, és ha kis jóindulat társul a gazdagsághoz bizony szép jattot számolhatunk össze a nap végén.

Amikor az élet a Seadream yacht club hajójának fedélzetén – 5.rész beszámolóját olvastam számos kérdés merült fel bennem. Az első ilyen hogy egy kis kedvességgel és magabiztossággal tényleg ennyi pénz hozható össze csak a jattból? A másik kérdésem az lenne a pincér felé, hogy a folyamatos odafigyelés és probléma, mennyire felejtődik el a fizetés napján. Még ha sokaknak ez a természetes is, de mindig van valami, ami még jobban megerősíti a honvágy érzetét. Legyen az egy vita a kollégával, vagy egy nagyobb letolás a feledtestől, ilyenkor mindenkiben felerősödik a honvágy és a nyugodt hazai pillanatok hiánya. Azonban a havi fizetés és a jatt kiszámolásakor mintha ezek a dolgok kissé elfelejtődnének, vagy inkább átalakulnak elégedettséggé.  Egy pincér számos dologra kell, hogy odafigyeljen a munkája során, de a legfontosabb a kommunikáció a vendégekkel és a kollégákkal, hiszen ezen múlik a gyorsaság és a minőség.

Számos leírást találhatunk a hajón dolgozóktól és mindenki elégedett véleménnyel van a munkahelyükről és a megkeresett pénzösszegről is, így csak azt tudom mondani, ha megvan a lehetőség, ne habozzon azt kihasználni. Forduljon a crew.hu weboldalhoz és keresse munkatársainkat az elérhetőségeinken keresztül, ahol részletes információkat talál a hajókon való munkavállalással kapcsolatban.