Ha egészséges fogak, akkor Dr. Deák Henrietta

A fogápolás nem egy összetett művelet, ám annak érdekében, hogy sokáig megőrizhessük szépen és egészségesen a fogainkat a pontos tisztántartás mellett, az éves vizsgálatokat sem szabad elhanyagolnunk.

Dr. Deák Henrietta fog és szájsebész szakorvos 2001-ben szerezte meg a diplomáját a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Szakán. Ám a tanulással a diplomám megszerzése után sem hagytam fel, hiszen egy jó orvos a holtig tanul. Ezért azóta már számos képzésen vettem részt, hogy mindig az tudomány fejlődésének megfelelő eljárásokat sajátítsam el. A képzéseket külföldön és itthon végeztem, melyeket a munkám során nagyon szépen tudok kamatoztatni. Ebből kifolyólag megnyugodhat, hogy amennyiben hozzám látogat el, garantáltan megbízható és minőségileg tökéletes kezelésben lesz része. A fogorvos és annak látogatása legtöbbünk számára maga a rémálom, ám ennek a sztereotípiának a megcáfolása a célom és arra törekszem, hogy minden páciensem jó érzéssel és széles mosollyal távozzon el tőlünk.

Számomra fontosak a pácienseim és azok jó közérzete, ezért nem csak fogaik egészségével, hanem a nyugodt lelki világuk megőrzésével is foglalkozunk. A rendelőnk a legkorszerűbb műszerparkkal és technikai loborral rendelkezik. A modern felszerelés mellé, tapasztalt és magas szakképzetséggel rendelkező technikusaink állnak rendelkezésére. A 18 éves tapasztalattal a háttérben kiváló precizitással készítik el a fogműveket. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését keressen fel bennünket a www.colordent.hu honlapjára látogatva. Elérhetőségeink a +36 30 6088 252-es telefonszámon vagy az info@colordent.hu e-mail címen. A hosszas várakozás elkerülése érdekében a pácienseink előre egyezetett időpont alapján érkeznek.