Válj te is igazi festőművésszé

Egy élményfestés igazán szórakoztató, de megnyugtató is egyben. Nők és férfiak számára egyaránt ajánlott. Kipróbálhatod magad valami olyanban, amit eddig nem tettél.

Festés összehozhatja a családot, hiszen a közös alkotás tartalmas családi program lehet. Összehozhatja a kicsiket és nagyokat, melyet mindenki élvezhet. Akár a pároddal is kipróbálhattok valami újat, eltölthettek együtt minőségi időt. A közösen elkészített festmények a későbbiekben is mindig eszetekbe juttatja ezt a szép és együtt töltött élményt. Amennyiben a baráti társaságoddal szeretnéd kipróbálni az élményfestést, akkor gyertek el és nézd meg kinek áll jobban a kezében az ecset. nagyon jó szórakozási lehetőség, amely garantált szórakozásban részesít benneteket. Egy közös, feledhetetlen élmény lehet, melyre mindig örömmel emlékeztek vissza. Ám erre biztosan nem gondoltál, de akár a kollegákkal is eljöhettek festeni. A közös alkotás igazi csapatépítő program lehet. Arról nem is beszélve, hogy az elkészült képeket kihelyezhetitek az irodába.

Ajándékozz élményfestést  

Sokszor állunk tétován, hogy a szeretteink közelgő születésnapjára, névnapjára vagy bármilyen más alkalomra milyen ajándékkal lepjük meg őket. A tárgyak legtöbbször idővel feledésbe merülnek, elvesznek, míg az élmény az örök. A honlapunkra kattintva kiválaszthatod a legszimpatikusabb eseményt, melyet kérhetsz ajándékutalvány formájában is. Az utalványt kiállíthatjuk elektronikus és plasztikkártya formájában is. A helyszínen minden biztosítva lesz a mestermű elkészítéséhez, csak egy kényelmes öltözék és Te kellesz hozzá, illetve az a személy, akit szeretnél meglepni. Gyere és próbáld ki magad, és a benned rejlő lehetőségeket. A www.alkotasutca.hu weboldalon minden további információt megtalálható.