Ha tökéletes megoldás, akkor egyértelműen luxparts.hu!

Ha a legjobb megoldást keresi, amikor valamely háztartási gépének javítása a cél, akkor AEG, Electrolux, Zanussi hivatalos márkaszervizünk és alkatrészboltunk készséggel áll rendelkezésére!Amennyiben tehát bármilyen működési problémát tapasztal, csak hívnia kell szervizünket, vagy egyszerűen csak töltse ki a weblapunkon megadott online űrlapot. Természetesen ránk akkor is számíthat, ha alkatrészre van szüksége, hiszen teljes körű megoldásokkal várjuk ügyfeleinket!

A luxparts.hu honlapon máris megismerheti több éves szakmai múlttal rendelkező csapatunkat,  hozzánk bármikor fordulhat, mindig udvarias kiszolgálással várjuk megkeresését. Mivel cégünk az Electrolux Lehel Kft. budapesti márkaszervize és alkatrészboltja, így vállaljuk az Electrolux csoport által gyártott, illetve forgalmazott AEG, Zanussi, Electrolux háztartási készülékek javítását garanciálisan és garancia időn túl is, de akkor is segítünk, ha az elektromos háztartási készülékek beüzemelése során van szüksége szakértői segítségre.

A luxparts.hu folyamatosan arra törekszik, hogy lépést tartson a rohamos technikai fejlődéssel, így csakis kiválóan képzett szakemberekkel dolgozunk. A precíz, megbízható és mégis gyors javítások érdekében pedig a legmodernebb eszközökkel szereltük fel szervizünket. Tudnia kell, hogy a luxparts.hu által a meghibásodott készülékébe csakis eredeti, gyári AEG, Electrolux, Zanussi alkatrészek kerülnek beépítésre, sőt az alkatrészekre nem kevesebb, mint fél éves garanciát is vállalunk.

Keress fel honlapunkat, a luxparts.hu  oldalt, ahol máris készséggel állunk rendelkezésére, ahol minden kérdésére választ kap, ahol máris jelezni tudja, ha gondja van valamely háztartási gépével! Ne feledje, a Lux Parts Kft. gyors, biztos és kedvező árú szolgáltatásokkal várja Önt is!