Hajhullás kezelése injekciós hajkezeléssel

Az erős hajhullás és a kopaszodás rengeteg embert érintő probléma. Gyakran egészen fiatal korban jelentkezik, ami sokak esetében okoz önbizalomhiányt, önértékelési problémákat. A különféle, csodát ígérő samponokban sokan bíznak, azonban őszintén szólva túl nagy eredményt jobb nem várni ezektől a termékektől. Viszont van olyan megoldás, amely valóban hatásos lehet!

Hajhullás kezelése kapcsán jobb elfelejteni a semmit sem érő felszíni kezeléseket és egy valóban hatásos módszerhez fordulni, mely aktivizálja a még életképes hajhagymákat, ezzel elősegítve a haj növekedését. A vitalizáló hajmegújító kezelés rövid idő alatt kifejti hatását. Az ampulla kizárólag aktív hatóanyagokat tartalmaz és mentes a tartósítószerektől, valamint a vegyi anyagoktól. Az injekciós hajkezelés hatásos módszer a hajhullás csökkentésére, a hajnövekedés aktivizálására és a vékonyodó haj elleni küzdelemre. A hajnövekedést elősegíti ampulla többek közt olyan aktív összetevőket tartalmaz, mint biotin, gingko biloba, kis molekulasúylú hialuronsav, különféle ásványi anyagok és organikus szilícium.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az androgén alopécia a kopaszodáshoz vezető hajhullás leggyakoribb típusa. A férfiak és nők egyaránt szenvednek a hajhullás miatt és keresik rá a megoldás, amellyel, ha nem is visszafordítható a folyamat, de legalább csökkenthető. A mikroinjekciós eljárás az egyik leghatékonyabb mód a hajhullás megállítására, ugyanis a kezeléssel pontosan oda juttathatók a létfontosságú vitaminok és hatóanyagok, ahol arra a legnagyobb szükség van. A külső alkalmazás azért nem hatékony, mert a hatóanyagok nem tudnak felszívódni a bőr felszínén át. Bővebb információkért látogasson el a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra!