HGTV műsorai online

A HGTV (eredetileg a Home & Garden Television inicializálása) egy amerikai fizetős televíziós csatorna, amelynek tulajdonosa a Discovery, Inc. A hálózat elsősorban a lakberendezéssel és az ingatlanokkal kapcsolatos valóságműsorokat sugározza.

[wp_ad_camp_1]

HGTV műsor teljes egészében megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát ne vesztegesse az idejét, ha önt is érdekli ez a csatorna, akkor böngésszen nálunk, hiszen teljesen ingyenesen tekintheti meg a teljes műsorújságot.  2015 februárjában körülbelül 95 628 000 amerikai háztartás (a televízióval rendelkező háztartások 82,2% -a) nézte a HGTV-t. 2016-ban a HGTV megelőzte a CNN-t, mint a harmadik legnézettebb kábelcsatornát az Egyesült Államokban, a Fox News és az ESPN mögött. Kenneth W. Lowe (akkor a The EW Scripps Company rádióvezetője, majd a Scripps Networks Interactive vezérigazgatója) 1992-ben képzelte el a HGTV koncepcióját. Az EW Scripps vállalati testületének szerény pénzügyi támogatásával megvásárolta a Cinetelt, egy kis videógyártó vállalatot Knoxville-ben, az új hálózat bázisaként és gyártási központjaként. Lowe Susan Packarddal alapította a csatornát.  A Cinetel a Scripps Productions lett, de harmincnál is több program gyártását egyszerre félelmetesnek találta.

Burton Jablin, mint programozási alelnök, megadta az alaphangot és felügyelte a korai sorozat gyártását. A csatorna programozásának mintegy 90 százaléka az induláskor eredeti produkcióból állt, tíz százalékuk kanadai csatornáktól, PBS-től és más forrásoktól lett engedélyezve és újra futtatva. A legfőbb témák a csatornán a kezdetektől fogva változatlanul a házépítés és átalakítás, a tereprendezés és a kertészkedés, a díszítés és a tervezés, valamint a kézművesség és hobbi volt. Amennyiben ön is kedveli ezt a csatornát, megtekintheti a műsorainak kezdési időpontját a musor.tv weboldalon.