Homonnay Gergely könyvei raktárkészletből!

Ha könyvrajongó, nagy eséllyel olyan fiatalító tevékenységként éli meg az olvasást, amely megújítja az energiáit és javítja a hangulatát. Számos könyvszerető vallott arról, hogy az olvasás célt ad nekik, segít kitartani a nehézségeken, és felszabadítja önmagukban azokat a részeket, amelyekről nem is tudtak. Az olvasás optimistán, lélegzet-visszafojtva és kitartóan éltet bennünket.

Homonnay Gergely könyvei megrendelhetőek a book24.hu weboldalon, tehát ha ön is elolvasná például Az elnökasszony, Erzsi bölcsességei, vagy éppen a Puszi, Erzsi! című könyvet, akkor itt a helye nálunk hiszen most a legjobb áron juthat hozzá ezekhez a könyvekhez. Homonnay Gergely Gyulán született, a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán tanult angol és német nyelvet, majd Pécsett jogot és az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán tanult. Fordítóként dolgozott egy fotóügynökségnél, majd évekig újságíróként és bloggerként tevékenykedett. Politikai és társadalmi kérdésekben határozott és kendőzetlen álláspontot képviselt, három könyve, amely a világot és a politikát macskája, Erzsi szemével mutatta meg – 2016 és 2018 között jelent meg – széles körben ismertté tette őt és éles véleményét a magyar olvasók körében. Homonnay Gergely gyakran felemelte hangját a szociálisan rászoruló csoportok és az állatvédelem érdekében, és számos adománygyűjtő kampányt folytatott hazai és nemzetközi civil szervezetek, valamint rászoruló egyének támogatására.

A 2018-as magyarországi választások utáni „Mi vagyunk a többség!” kormányellenes tüntetés egyik szervezője és szónoka bukkant fel a közéletben, és számos követőt és politikai ellenséget vonzott, mivel rágalmazásért elítélték. Amennyiben többet tudna meg az életéről és több információt tudna meg műveiről, nézzen be még ma a book24.hu weboldalra és itt meg is rendelheti regényeit akciós áron. Ha tőlünk rendel villámgyors kiszállításra is számíthat majd.