Meseszép rózsakvarc karkötő, akár ajándékba is!

Ha ajándékozásról van szó, sokan elbizonytalanodnak, hiszen a megfelelő ajándék megtalálása nem könnyű feladat. A hölgyek esetében az ékszerrel jellemzően nem lehet melléfogni, hacsak az illető nő sosem hord ékszert. Az egyik legjobb opció az ásványékszer, mely nem csak szép, de jótékony hatással is rendelkezik.

Rózsakvarc az egyik legkedveltebb ásvány, melyet már ősidők óta ismernek az emberek és használják is jótékony hatásai miatt. A rózsakvarc erős afrodiziákum, fokozza a nők termékenységét, jótékony hatással van az alvásra és stimulálja a képzelő erőt. A rózsakvarc kellemes világos rózsaszínű, így nagyon szép nőies ékszerek készíthetők belőle. Ez a csodás ásvány legalább az ókor óta ismert, az ókori Mezopotámia területén már Kr. e 7000-ből származó ékszereket is találtak, melyek rózsakvarcból készültek. Az ókori egyiptomiak is nagy becsben tartották a rózsakvarcot, olyannyira, hogy a szerelem és szépség szimbólumaként tekintettek rá. A középkorban sem csökkent népszerűsége, ekkor ugyanis szerelmi bájitalokhoz is használták a szépséges ásványt.

A rózsakvarc számos nagyszerű hatása mellett csodaszép is egyben, ezért nagyszerű ajándék. A kvarc a föld egyik legelterjedtebb ásványa, ráadásul nagyon kemény, így nem kell attól tartani, hogy esetleg eltörik. Ráadásul nem fog elszíneződni, így hosszú időn keresztül megőrzi szépségét. Ha szeretné nő ismerősét meglepni egy igazán szép ékszerrel, mely jótékony hatással rendelkezik, akkor érdemes rózsakvarc karkötőt vásárolni. Mivel a rózsakvarcot a szerelem köveként tartják számon, ezért kiváló évfordulós vagy Valentin-napi ajándék. Ha szeretne minőségi rózsakvarc karkötőt vagy ásvány ékszert vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az asvanyajandek.hu webáruházba!