Süngomba termékek óriási választéka várja!

A süngomba specifikus hatóanyagai, köztük a béta-glükoxilán, valamint négy másik poliszacharid és polipeptid felelősek az immunrendszer jelentős erősítéséért, és jelenleg is kutatják a daganatnövekedést csökkentő hatásukat. Bővebben a gombáról weboldalunkon olvashat.

Süngomba termékek rendelhetőek a gyogyvarazs.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk még ma és válogasson kedvére a süngomba termékek kínálatában. A Nerve Growth Factor (vagy NGF) egy olyan fehérje, amely fontos szerepet játszik a neuronok fenntartásában, túlélésében és regenerációjában. Az NGF hiányát az Alzheimer-kór egyik fő okának tekintik. Az agynak és a fontos szenzoros neuronoknak szükségük van rá, hogy az egész idegrendszer erős és egészséges legyen. Az idegnövekedési faktorról az is ismert, hogy serkenti és fejleszti az „új neuronnövekedést” a központi és perifériás rendszerekben. Amikor különféle neurológiai rendellenességek lépnek fel, az agy nem képes saját belső NGF-forrást előállítani. Tovább rontja a helyzetet, hogy a mielinhüvelynek vagy vér-agy gátnak nevezett félig áteresztő membrán megakadályozza, hogy a szervezet külső NGF-forrást szállítson, és az agyi neuronok állapotának romlása idővel lassan megtörténik.

A süngomba rendkívül aktívnak bizonyult az idegnövekedési faktor szintézisének serkentésében, amely két egyedülálló vegyületet tartalmaz: a hericenonokat és az erinacinokat. A Hericenones képes aktiválni az agyat, hogy több NGF-et termeljen. A gomba micéliumában található erinacin vegyület az egyik legerősebb NGF-induktor a természetes vegyületek közül. Valójában átjuthat a vér-agy gáton, hogy ösztönözze az új neuronok termelését magában az agyban. További információkért és rendelésért kattintson a gyogyvarazs.hu-ra.