Így motiváld gyermekedet rendrakásra

Gyermekeink nevelése során bizonyára minden szülő szembesül a problémával, hogy a csemeték kis birodalma úgy néz ki – akár otthonunk többi helyiségéhez hasonlóan – mintha bomba robbant volna.

Szülőként fontosnak tartjuk, hogy már kicsi koruktól lehetőség szerint mindent megkapjanak, amire fejlődésük, kiegyensúlyozottságuk érdekében szükségük lehet, amihez a nagyszülők, barátok, ismerősök szívesen járulnak hozzá. Idővel azonban zavaróvá válhat a játék-játék hátán és hogy a sok ágyat beborító, földön heverő kelléktől mozdulni sem tudsz. Nap, mint nap bosszúságot okoz, hogy hiába rakodtál össze, mert egy óra múlva úgy tűnik, mintha semmit sem csináltál volna… Itt az ideje, hogy változtass ezen!

A dorgálás helyett segíts gyermekednek játéktároló doboz beszerzésével, mellyel mindennapjaidat is megkönnyítheted. A különböző méretben elérhető játéktartó ládák kiváló megoldást nyújtanak otthonodban a könyvek, játékok, kellékek és kütyük rendszerezésére. Gyönyörű designja miatt az állatos játéktároló alkalmazásával már kisgyermek korban szerethetővé válik a pakolás és gyorsan, könnyedén felszámolható a rendetlenség.

Játéktároló
Játéktároló

Valójában mindent elrejt, aminek korábban nem, vagy csak nehezen találtátok a helyét. Szerezd be több méretben, akár játékkategóriánként egyet-egyet. Tetszés szerint több kialakításban is megtalálható, úgymint hengeres játéktároló, láda vagy kocka (doboz) kialakítású játéktárolók. Egyedi mérete miatt a játéktároló doboz ikea bútorokhoz is nagyszerűen illeszthető.

Imádnivaló designja miatt a szoba éke lehet, kiváló ajándék kislányoknak és kisfiúknak egyaránt.