Repülőjegy értékesítő képzés

Szerezzen nemzetközi repülőjegy értékesítő diplomát, mely utazási irodai, légitársasági irodai, hazai és külföldi munkavállalásra alkalmas.

Repülőjegy értékesítő képzés, mindazok számára, akik szeretnének repülőgéppel történő utazásokat szervezni és utazási irodákban dolgozni. Ezzel a négy hónapig tartó tanfolyammal, elhelyezkedhet külföldön és belföldön egyaránt, utazási irodákban, légitársaságoknál, reptéri szolgáltatóknál. Cégünk az Amadeus – Kiemelt Képzési Partnere, mely a világ minden részén használt, globális helyfoglalási rendszer. Nagyon fontos, hogy a jelentkezők legalább középfokú végzettséggel, valamint magabiztos angol nyelvtudással rendelkezzenek, mivel az Amadeus rendszer angolul kommunikál. A tanfolyam költségei tartalmazzák, a regisztrációs díjat (20.000Ft), a képzési díjat (2×100.000Ft) és a vizsgadíjat (50.000Ft). Megszerezhető végzettség: „Nemzetközi repülőjegy-értékesítő” angol–magyar nyelvű Oklevél, és Amadeus diploma.

A képzési modulok magukba foglalják: az Általános turisztikai, utazási irodai és légiforgalmi ismereteket; a Nemzetközi légiforgalmi tarifa (IATA – UFTAA) ismereteket magyar nyelven; az Amadeus helyfoglalási rendszer teljes körű felhasználói szintű ismeretét (menetrendkészítés, helyfoglalás valamennyi repülőjáratra, kalkulációkészítés, elektronikus kereskedelem, elektronikus úton történő pénzügyi elszámolás). Ezek mellett a repülőjegy-értékesítési gyakorlatot (80 óra), melyre a budapesti repülőjegy-értékesítő utazási irodákban, valamint a budapesti és vidéki repülőjegy-értékesítő utazási irodákban kerül sor. Amennyiben jelentkezik a tanfolyamra, és megadta adatait, mi rövid időn belül keresni fogjuk, és tájékoztatjuk Önt a további részletekről. A jelentkezés ingyenes. Egyéb információt a repulojegyertekesito.hu weboldalon talál.