Ismerd meg és használd ki a használt mosogatógép extráit!

Ha már vásárolunk, akkor legyünk igényesek, válasszunk olyan használt mosogatógép eszközöket, ami mindent tud, ami a teljes kényelmünket szolgálja. A gyártók ma már számos nem létfontosságú, ám kényelmes és esetenként energiatakarékos megoldással kedveskednek. Ismerd hát meg, hogy napjainkban milyen extrákat is várhatsz el egy mosogatógéptől!

Az AquaSensor egy olyan plusz megoldás, a használt mosogatógépek esetében, amely folyamatosan figyeli a mosást végző víz szennyezettségét. Az érzékelő ez alapján dönti el, hogy kell-e újabb öblítés vagy sem. Egésze addig ellenőrzi a gépet, amíg a használt víz teljesen tiszta nem lesz. Az AutoSensor szintén ezt a funkciót biztosítja, azzal a különbséggel, hogy csak az 50-60 fokon történő mosogatás közben figyeli a vizet szennyezettségét. Az AquaVario az a további plusz, ami a spriccelő karokon át kiáramló víz nyomását háromféle fokozatban állítja, mindig attól függően, hogy milyen mértékű a szennyeződés.

Az állítható és lehajtható kosarak ugyancsak azért születtek, hogy komfortosabbá tegyék a használt mosogatógép használatát. Nagy általánosságban elmondható, hogy két sornyi kosár szokott lenni a mosogatógépekben. Ezen felül viszont több mosogatógép szolgál érdekes megoldásokkal, mint például az állítható magasságú vagy behelyezhető pluszkosár. Ezek lényege, hogy ha nagyobb tárgyat tennénk a gépbe, akkor áthelyezhetjük a kosarakat, hogy ezáltal elférjen az is, de akár egy harmadik kosarat is helyezhetünk a két sor közé. Emellett akadnak még olyan gépek is, melyek lehajtható csészetartóval rendelkeznek.

A gumitüskés pohárrögzítés egyike a leghasznosabb plusz funkcióknak. A poharakhoz általában majdnem mindegyik mosogatógépben találhatóak kiemelkedő részek, amelyekre azokat tulajdonképpen ráhúzhatjuk, emiatt először ez a funkció feleslegesnek tűnhet, de gondoljunk csak a kényesebb poharakra, mint például kristálypohár, ahol már nagyon is jól jön. Vásárolj tehát okosan és használd ki a használt mosogatógépek előnyeit!