Ismerje meg a vezeték nélküli kamerákat!

Amikor eldöntjük, hogy otthonunk védelme érdekében a modern biztonság technikai eszközökhöz fordulunk, akkor sokan csak alig, vagy egyáltalán nem is tudunk választani a lehetőségek közül. Ma már számlatan különféle kamera létezik, megannyi rendszer kiépítését meg lehet oldani. Egy azonban biztos, mégpedig az, hogy ha szeretne biztosra menni, akkor a legjobb, ha profi csapathoz fordul, olyan biztonság technikai szakemberekhez, mint az Elektronika Vonala Vagyonvédelem csapata.

A többféle kamera miatt nem egyszerű eligazodni. Sokan úgy vélik, hogy a legjobb a vezeték nélküli kamera biztosította megoldás, hiszen az biztosan a legújabb találmány, ami hatékonyan védheti otthonát. A vezeték nélküli kamerákat viszont véletlenül sem szabad összekeverni az IP kamerákkal, itt nem wifi jelátvitelről van szó. Az analóg kamerák esetében a tápot igen is vezetékkel kell megoldani, csak a videó jel átvitele történik vezeték nélkül. Ez az átvitel igen gyenge, nem is minden terepen használható megfelelő hatásfokkal.

Sok webáruházban kifejezetten kedvező feltételek mellett lehet hozzájutni az ilyen vagy olyan gyártmányú vezeték nélküli kamerákhoz, de ezeket jobb kerülni. A legjobb amit tehet, hogy felkeresi a szakembereket, akik megfelelő tudással és tapasztalattal a hátuk mögött tanácsot adhatnak, elmondják, hogy ilyen kamerákkal miként is lehet többé-kevésbé biztonságos rendszert létrehozni. Mivel a közvetítő frekvenciákon létrejövő interferenciával is számolni kell, érdemes tudni, hogy ezen kamerák bizony nem épp a legbiztonságosabbak.

Ha a legjobb megoldást keresi, olyan vezeték nélküli kamera rendszert szeretne otthonában, amiben bízhat, ami tökéletesen eltudja látni a feladatát, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Keresse fel honlapunkat a bővebb információk érdekében, vagy kérjen ajánlatot, hiszen az Elektronika Vonala Vagyonvédelem a nap 24 órájában áll rendelkezésére!