Jürgen Castelijns Puppy – mindent a kiskutyákért

Egészséges és gyönyörű fajtiszta kutyusok várnak Önre Európa egyik legszélesebb választékával rendelkező kisállat kereskedésében. Válogasson kedvére olyan fajú kutyusok közül, mint az arany retriever, Labrador retriever, angol bulldog, francia bulldog, husky és még számos egyéb! A mi fajkutyáink között bizonyára mindenki megtalálja a szívének kedveset.

A Jürgen Castelijns Puppy minden esetben garanciát vállal a tőlük vásárolt kiskutyákért. Épp ezért tartjuk őket kennelünkben is a legtisztább és legjobb környezetben. Kiskutyáink minden nap egészséges és elegendő eledelhez jutnak. Ezen felül pedig az egészséges fejlődésükhöz is minden szükségeset megkapnak. Kennelünkben azonban nem csak tenyésztjük a kutyákat. Foglalkozunk adás-vétellel is. És mindezt nem csak Hollandiában, hanem más EU tagállamokban is. Bármilyen kiskutyára is van szüksége, mi örömmel importáljuk vagy exportáljuk Önnek a kért kisállatot. Mindezt tesszük a legnagyobb odafigyeléssel és biztonságban, szem előtt tartva azt, ami az Ön jövendőbeli kedvencének a legjobb. Mindezt azért, mert elkötelezettek vagyunk munkánkkal kapcsolatban, és mert szívügyünk a kisállatok sorsa. Szolgáltatásaink között továbbá arra is van lehetőség, hogy Ön a saját kedvence kiskutyáit élvezhesse, hiszen igényelhet tőlünk bakot is pároztatás céljából. A kifejezetten erre a célra tartott állataink kicsattanó egészséggel rendelkeznek, így Ön biztos lehet abban, hogy kiskutyái a lehető legjobb szülőktől származnak majd.

Ha Ön is megbízható helyről szeretné beszerezni új házi kedvencét, akkor nálunk a helye. Látogasson el weboldalunkra, a jurgencastelijns.info-ra, ahol kedvére lapozgathatja galériánkat a szebbnél szebb kutyusokért. Majd vegye fel velünk a kapcsolatot ugyanitt egy egyszerű üzenet begépelésével. Forduljon hozzánk bizalommal abban az esetben is, ha valamilyen kérdése merül fel a már meglévő kisállata etetésével, tartásával kapcsolatban! Kollégáink minden esetben szívesen állnak a rendelkezésére.