Kardántengely felújítás – a kényelmes és pénztárcabarát megoldás

A kardántengely egy olyan különleges szerkezet, mely képes a vele kapcsolatban álló elemekre átvinni az úgynevezett forgatónyomatékot. Feltalálóját tekintve több név is felmerül, de egy biztos: Cardano volt az a zseni, akinek eszközét továbbfejlesztették a ma is használatos alkatrész elkészítéséhez.

Kardántengely felújítás olyan esetekben lehet szükséges, ha a járműtulajdonos észreveszi, hogy szivárog a kenőanyag, az autó rázkódik menet közben, fura zajokat hall, nehéznek érzi a sebességváltást, vagy gyújtáskor ismeretlen hangok fedezhetők fel a sebességváltónál. A kardántengely karbantartása egyszerű, mert a gyártók úgy alakították ki, hogy könnyen hozzá lehessen férni, azonban ez egy mechanikus alkatrész, így előfordulhat a meghibásodása, nem beszélve az időjárás és a szennyeződések okozta hatásokról. Amennyiben bekövetkezik a gond, érdemes szervizt keresni, ahol hamar kiderítik és megjavítják a meghibásodást.

A cardango.hu csapata örömmel és komoly szakmai tapasztalattal a háta mögött vállalja minden kardántengellyel ellátott jármű felújítását és javítását. A szakemberek a műhelyükben rendkívül gyorsan mérik fel a probléma súlyosságát, s ezután tudnak egy pontos időtartamot és összeget mondani a kardántengely felújítás vagy javítás ügyében. Amennyiben teljes körű kardántengely felújítás szükséges, a szerviz fél év garanciát vállal munkájára, s természetesen számlával és garanciapapírral igazolja a minőségi munkát. A CardanGO megbízható és rugalmas cég, munkájukra igényes, precíz szakemberekkel! Kardántengely felújítás miatt őket érdemes keresni az ország bármely pontjáról! Árajánlattal és egyéb tájékoztatással kapcsolatban a cardango.hu oldalon található telefonszámon keresztül könnyen elérhetők!