Kertitox permetezőgépek a legjobb áron!

Egy kedvező áron beszerezhető, jó minőségű permetezőgépre van szüksége, akkor a Pap-agro Kft. kínálatában garantáltan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.

Kertitox márka számos fajta permetezőgéppel rendelkezik, melyek alkalmasak gyümölcsősbe, szőlősbe illetve a szántóföldekre is egyaránt. A kínálatunkban megtalálja a kisebb és nagyobb, illetve a felakasztható és vontatható verziót is. A Kertitox Bora névre keresztelt vontatható ültetvénypermetező, alkalmazható szőlősben, gyümölcsösben, illetve még komló permetezésére is. A gép tartálya 3000 literes, melyben a permetlevet elporlasztja és így szórja ki a permetcseppeket a védendő növényzetre. A permetezőn található még egy 300 literes polietilénből készült tisztavizes tartály és egy 15 liter kézmosó tartály is.

A vállalkozásunk egyik legfőbb célja és alapelve, a vevőközpontúság. Melyben mindig arra törekszünk, hogy a vásárlóink elvárásait és igényeit maximálisan kielégítsük. Így egy-egy adott gép esetén számtalan variáció megtalálható. Ennél a modellnél is nagyon sok plusz opció választható az alap felszereltség mellé. Egyik ilyen a ventilátor, amelynek eltérő a nagyságé és a kapacitása, illetve a felhasznált anyagban is eltérhet.

A cégünk 2002-ben kezdte meg működését, azóta is arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk igényeit kielégítsük. Annak érdekében, hogy maximálisan megtudjuk állni a helyünket, folyamatos képzéseken, fejlesztéseken veszünk részt, hogy az itt szerzet tapasztalatainkat át tudjuk adni a munkánk során a vásárlóink részére. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a www.pap-agro.eu oldalára kattintva, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk garantált a hosszantartó minőség.