Résen kell lenni az Xbox One X akciókra

Aki otthon van a számítógépek terén, az tudja, hogy mibe kerül összerakni egy izmos gamer PC-t.

Amikor a világ legerősebb konzolja egyes oldalakon akciósan is beszerezhető, lehet, hogy ideje fontolóra venni a váltást. A teljesítménnyel kapcsolatban valami lenyűgözőt csináltak az Xbox One X mérnökei, mert eddig ilyen erős konzolt még nem látott a világ, mindezt úgy, hogy megtartotta a hagyományos méretét. A bejelentéskor mindenki túlzásnak vélte a technikai adatokat.

Még a hozzáértők is kételkedve fogadták, hiszen nem tudták elképzelni, hogy ekkora erőt, hogy lehetne becsomagolni egy viszonylag kis testbe úgy, hogy ne legyenek problémák a melegedéssel. Amikor lerántották a leplet, akkor mindenkinek leesett az álla, mert valóban sikerült, ez nem is vitás. Szépen elkezdtek fogyni a polcokról az Xbox One X-ek, mert mindenki ki akarta próbálni, hogy milyen élmény lesz egy gamer PC teljesítményű konzollal játszani.

Xbox
Xbox

A konzol gyakorlatban is megállja a helyét, ezért hozza a tőle elvártakat és úgy néz ki egy jó darabig nem lesz szükség generációváltásra az Xbox háza táján. Viszont másra nagyon is nagy szükség van és ez nem más, mint a játékok. Itt van a lehetőség, hogy soha nem látott grafikája legyen egy exkluzív Xbox One X játéknak. De lehet ennél jobb? Számos olyan játékot lehetne felsorolni, ami olyan művészien megvalósított, élethű látványvilággal rendelkezik, amibe az igazán kritikusok is csak nehezen tudnak belekötni és itt most szigorúan konzolra készült címekről van szó. Az idei E3 számos olyan bejelentés érkezett új játékokkal kapcsolatban, amik alaposan meg fogják dolgoztatni az Xbox ONE X-et, mint például az új Gears, ami a jól ismert Gears Of War széria következő része, de érdemes szót ejteni a hentelős Devil May Cry új epizódjáról is, de emellett sokan kíváncsiak arra is, hogy mit fog felmutatni a Division következő része. Érdemes tehát minél hamarabb lecsapni az Xbox One X-re, mert hamarosan komoly játék áradat lesz elérhető.