Kiadó tengerparti apartman Horvátországban

Az állandó mókuskerék kapcsán nem csoda, hogy sokan alig várják, hogy autóba üljenek és a családdal vagy barátokkal együtt nyaralni induljanak. Az egyik legnépszerűbb úti cél kétségkívül a szomszédos Horvátország, ahova a magyarok előszeretettel utaznak, lehetőleg a tenger közelébe.

Kiadó tengerparti apartman Horvátországban a csodálatos Vir szigeten! A szigetre ingyenes használatú hídon keresztül vezet az út és könnyen elérhető a magyar fővárosból hat és fél órás út által. A Vir szigetén lévő apartmanok teljesen felszereltek, így mondhatni minden kritériumnak megfelelnek, hogy az itt eltöltött idő kényelmesen és érdekesen teljen. Nagyobb társaság esetén akár az egész apartmant le tudja foglalni akár tizenkét főre. Az apartmanban ingyenesen használható a WiFi, UPC és a klíma. Nyáron klíma, télen fűtés várja az idelátogatókat. A kertben grillezni, zuhanyozni és bográcsozni is lehet. Na, meg persze a kertben lévő pálmafák alatt kiválóan lehet heverészni, napozni. Mivel a tenger lassan mélyül, ezért gyerekek számára is ideális.

Horvátország apartman
Horvátország apartman

Érdemes Vir szigetét is bejárni, hiszen a központban számos érdekes program várja az ide érkezőket, továbbá a természeti látnivalókat is érdemes megcsodálni. A bátrabbak számos vízi sportot kipróbálhatnak. A környéken nagyszerűen lehet kerékpározni és felfedezni a környéket. Továbbá Jet-ski és motorcsónak bérlésre is van lehetőség. Még hosszan sorolhatnánk mi minden várja az ide érkezőket és miket érdemes kipróbálni, de a legegyszerűbb, ha saját maga bizonyosodik meg róla a horvatnyaralo.hu weboldalon, még pedig a bő leírásnak és a fényképeknek köszönhetően! A weboldalon természetesen elérhetőséget is talál a tulajdonosokhoz, ha kérdése lenne, foglalni szeretne!