Kiváló ágynemű online is vásárolható!

A tökéletes ágynemű kiválasztásánál érdemes figyelembe venni az évszakokat, hiszen télen jobb megoldás egy flanel vagy egy 100% pamut ágynemű megvásárlása, hiszen ezek melegebben tartják télen az embert. Nyárra pedig előnyösebb lehet a pamut szatén, vagy a krepp paplanhuzat is. A Mikroszálas ágyneműhuzat is tökéletes lehet nyárra, hiszen hűvös érzést kölcsönös és légáteresztő is.

Rendkívül széles ágynemű kínálatunkban kedvező áron juthat hozzá magas minőségű ágyneműkhöz, ráadásul 10.000 Ft értékű vásárlás felett webáruházunk ingyenesen házhoz szállítja a megrendelt terméket. A pamutvászon ágyneműk vastagabb szövésűek, megtartják színüket, könnyen kezelhetőek és sokkal hosszabb az élettartamuk is. Ez a típus minden évszakban használható, hiszen bőrbarát, kellemes tapintású, valamint természetes anyagból készül. A pamut szatén ágyneműk rendkívül kellemesek, a nyári hőségben igazán hűsítő hatást nyújtanak, szellőznek, elektrosztatikusan egyáltalán nem töltődnek fel, és allergiásoknak is tökéletes megoldás lehet.

A flanel ágyneműk igazi retró stílusúak, jó nedvszívó képességgel rendelkeznek, valamint az izzadást is megakadályozzák. Őszi és téli időszakra ez lehet a megfelelő választás, különösen annak, aki fázós. Krepp ágyneműink formatartóak, nem kell őket vasalni, megtartják színűket és kezelésük is egyszerű. Nyári időszakra ezek a krepp paplanok is megfelelőek lehetnek. Amennyiben meg szeretné tekinteni a teljes paplan kínálatot, vagy bővebb leírást szeretne olvasni, látogassa fel bátran weboldalunkat az otthonkomfort.hu-t. Kérdések felmerülése esetén forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz az info@otthonkomfort.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 342 8886 telefonszámot és embereink szívesen válaszolnak vásárlóink kérdéseire.