Klikkeljen ide, ha pszichológiai szolgáltatások érdeklik!

A terápiás ülések Bajnai Nóra pszichológusnál 50 percesek, és az első három alkalom ismerkedő jellegű, majd a három alkalom után meghatározzák a fókuszt és azt, hogy milyen irányba haladjon a kezelés. A terápiára nem kell magával vinnie semmit, de ha van olyan tárgya, ami segíthet a problémák megoldásában vagy hasznos lehet a terápián akkor magával viheti.

Klikkeljen ide a bajnainora.hu weboldalra, ha ön is éppen pszichológust vagy sportszakpszichológust keres, hiszen Bajnai Nóra segít majd a nevelésben, a kapcsolatokban, a stresszlvezetésben, a konfliktuskezelében és a kommunikációs készség fejlesztésében is. Bajnai Nóra az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szerezte meg pszichológus diplomáját 2013-ban, tehát bátran bízza rá magát, hiszen egy igazán megbízható és tapasztalt szakemberről van szó. A terápia során a pszichológus segít a stresszkezelésben és a konfliktuskezelésben is, és ha attól fél, hogy meg kell nyílnia egy idegen előtt, ne tartsa ez vissza, hiszen a pszichológusokat szigorú titoktartás köti, tehát bátran rábízhatja magát Bajnai Nórára.

Ha netán megtekintené Bajnai Nóra szolgáltatásainak listáját, akkor ezt is megteheti, csak kattintson a bajnainora.hu weboldalra, és itt bővebb olvashat Bajnai Nóráról, a nevelési tanácsadásról, és egyéb szolgáltatásokról is, ráadásul az árakat is megtekintheti majd. Amennyiben kérdéseket tenne fel a tanácsadásról vagy esetleg valamelyik szolgáltatásról, akkor arra is van lehetősége hogy feltegye kérdéseit az info@bajnainora.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +36 30 299 1144 telefonszámot és egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul. Weboldalunkon egy űrlapot is kitölthet üzenetével, csak adja meg nevét, e-mail címét és telefonszámát. Forduljon bátran Bajnai Nórához ha önnek is segítségre lenne szüksége.