Könnyű és gyorsan összeszerelhető homlokzat állvány

A homlokzati állványzat az épület köré épített ideiglenes építőelem, amely az építést, javítást, felújítást, karbantartást, tisztítást vagy festést teszi lehetővé olyan körülmények között, amelyek biztosítják az emberek és a projekt biztonságát. Bár széles körben elterjedt mindenféle építési és felújítási projektben, ez a fajta állványzat hajóépítési és gyártási területeken is használható.

Homlokzat állvány rendelhető a peri.hu weboldalra látogatva, tehát ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézzen be hozzánk és mindent megtalál amit keres.  Maximális biztonságot nyújt a dolgozók számára, és biztonságos platformokat biztosít a projekt körüli mozgáshoz és munkához, továbbá praktikus és megbízható módszert kínál az építőanyagok felemelésére az emeletre. A homlokzati állványok különböző típusokat is kínálnak, amelyek a legmegfelelőbbek különféle célokra. Míg a moduláris állványok mobilitást biztosítanak a munkavégzés során a kerekes platformjaival, a karimás állványok praktikusak a könnyű felszerelés érdekében. Végül a biztonságos H-típusú állványzatot nagyobb terhelés elviselésére tervezték. Milyen részei vannak a keretes homlokzati állványoknak? Bár a homlokzati állványzat részei típusonként változnak, de általánosan használt platformok, védőkorlátok, állítható lábak, fali állványok, aknák, különböző típusú fejek együtteséből jönnek létre. Ezen túlmenően a csövek, deszkák, párkányok és gerendák is azon részek közé tartoznak, amelyeket az ilyen típusú állványok építéséhez használnak.

Legyen szó új építésről, javításról vagy helyreállítási munkáról, személyre szabott megoldást kínálunk homlokzati projektjeihez. Az épületek építése során felmerülő speciális kihívások teljesítésére magasan képzett csapatunk segít megtalálni a megfelelő homlokzati állványt. Amennyiben többet tudna meg és rendelne egy minőségi állványt, itt a helye nálunk a peri.hu weboldalon ahol néhány kattintással rendelhet.