Kutyaiskola, ahol játszva tanul gazdi és kis kedvence

A kutyaiskola olyan hely, ahol nem csak az ebek, hanem az őket kísérők is rengeteget tanulhatnak. Technikákat, trükköket, ötleteket sajátíthatnak el, hogy a kutyatartás élvezetes és örömteli legyen minden fél számára.

A kutyaiskola oktatói általában kezdő lépésként többnyire a kutyaovit javasolják. E tanfolyam végeztével tárulnak ki a kapuk a későbbiekre nézve, ahol különböző szinteket teljesítve akár a haladóig is eljuthatnak a kutyák és gazdáik. Ez már teljes mértékben csak ambíció kérdése. Az Akela kutyaiskola például mini tanfolyamot is hirdet, hogy a jelentkezők képet kaphassanak arról, egyes képzések során mire számíthatnak. Akik pedig végigjárták kutyáikkal a különböző szinteket, klubfoglalkozásokra is jelentkezhetnek, ahol egy kis energia levezetés, játékos időtöltés, trükkök elsajátítása a cél, különböző helyszíneken, sőt, a kutyás sportokba is betekintést nyerhetnek.

A kutyaiskola résztvevői hálásan és pozitív élményekkel, széles eszköztárral a tarsolyukban távoznak. A foglalkozások során a gazdik és kutyáik között szorosabb kapcsolat alakulhat ki, jobban megismerhetik egymást, a kutyatulajdonosok segítséget kaphatnak kutyáik testbeszédének értelmezéséhez is. Ilyen formán rájönnek, mikor mire van szükséges az ebnek. A kutya valóban az ember legjobb barátja szeretne lenni, ehhez azonban szükséges a megfelelő összhang, némi alaptudás a gazdik részéről és szabálykövetés, engedelmesség a kutyáktól. Egy kutyaiskola pedig éppen ezekben képes segítséget nyújtani. Keressék fel az akelakutyaiskola.hu weboldalt, hogy az ország legjobb szakembereitől tanulhassanak kedvenceikkel! Tájékozódjanak a képzések mikéntjéről, részleteiről, s jelentkezzenek időben, hogy mielőbb elkezdhessék egymás megismerését!