Magas szintű kutyakiképző képzés

Egy kutyakiképzőnek nem egyszerű a munkája! Függetlenül attól, hogy az eb, akivel dolgozik, valamilyen okból rehabilitációra szorul vagy éppen engedetlen, a velük való foglalkozás hatalmas tudást és tapasztalatot igényel.

A kutyakiképző képzés, melyet az Akela Kutyaiskola nyújt a résztvevőinek, megfelelő elméleti és gyakorlati hátteret ad azoknak, akik ezzel szeretnének foglalkozni. Ilyen tanfolyamra többnyire állatorvosok, állatmenhelyen dolgozók vagy egyéb, kutyákkal foglalkozó szakmákban elhelyezkedő emberek szoktak jelentkezni. A kutyakiképző képzésen ugyanis olyan plusz tudásanyagot szerezhetnek a résztvevők, mellyel megkönnyítik a munkájukat, esetleg további, hasonló területek felé nyithatnak. Az akelakutyaiskola.hu oldalon többféle kutyakiképző képzés között nézelődhetnek az érdeklődők.

Akik szeretnék a lelkileg sérült, viselkedésproblémás ebek életét szebbé varázsolni, azok számára a Rehabilitációs kutyakiképző képzés javasolt. A „Mindent az engedelmességi munkáról” kutyakiképző tanfolyam remek segédlet azok számára, akik szeretnék kutyáik tudását újabb szintekre emelni, s saját ismereteik bővítésétől sem riadnak meg. A „Kutyakiképző tanfolyam” során akár a meglévő ismeretek bővítésére, akár új területek megismerésére van lehetősége a jelentkezőknek. Az Akela Kutyaiskola kutyakiképző képzései egytől egyig teljes értékű, hivatalos felnőtt képzésként vannak számon tartva, s a tanfolyam végeztével a résztvevők erről sorszámmal ellátott tanúsítványt is kapnak. A képzések elméleti anyaga online kerül átadásra, s természetesen bizonyos kutyakiképző képzéseknek gyakorlati tananyaga is van, erről bővebb tájékoztatás az akelakutyaiskola.hu weboldalon érhető el. Vegyék fel a kapcsolatot az iskolával, ha valóban az ország legelismertebb és legjobb felkészítőitől szeretnének tanulni!