Legjobb kisállat biztosítás az interneten!

Az egyik legjobb szövetségesünk gyakran csak egy farokcsóváló vagy doromboló cica. Visszahoznak minket a padlóról, csatlakoznak hozzánk, ha szurkolni vágyunk, és elképesztő képességekkel bírnak a mindennapi stressz megszelídítésére.

Legjobb kisállat biztosítás várja az axa-assistance.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, keressen fel minket ha ön is elgondolkodott a kisállat biztosításon. Magától értetődik, hogy teljes értékű családtagként öleljük magunkhoz a kutyákat, macskákat és egyéb társállatokat. Sokan közülünk alaposan átvizsgáljuk az állateledel címkéit, hogy egészséges eledelt válasszunk, megkeressük a kisállat boltokat, hogy megtaláljuk a megfelelő ágyat, és örömmel lássuk el őket játékokkal. Ennek ellenére az American Pet Products Association legfrissebb kisállattulajdonosok felmérése szerint a kutyatulajdonosok mindössze 4%-a és a macskatulajdonosok 1%-a rendelkezik kisállat-biztosítással. De amikor egy kisállat-egészségügyi vészhelyzet előjön, mennyire felkészült pénzügyileg? Kössön biztosítást, és készüljön fel mindenre. A biztosítás lehetővé teszi az állatorvos kiválasztását.

Ellentétben az emberi egészségbiztosítási kötvényekkel, amelyek megkövetelhetik egy adott egészségügyi szolgáltató igénybevételét, a kisállat-biztosítási kötvények lehetővé teszik, hogy az Ön által választott állatorvostól kapjon ellátást. Egyszerűen be kell nyújtania az állatorvosi számlát a biztosítónak a minősített költségek megtérítéséhez. Nem tesz diszkriminációt a háziállatok egyik fajtájával vagy életkorával szemben sem. Míg az alacsonyabb díjak megszerzése érdekében célszerű állatbiztosítást kötni, amint örökbe fogadja kedvencét, évekkel később is biztosíthatja kisállatát. A biztosítás nyugalmat ad. További részletekért és biztosításért nézzen be az axa-assistance.hu weboldalra.