Lehallgatás elleni védelem az Elektronika Vonala Vagyonvédelem jóvoltából

A technológiai fejlődés következtében egyre megfizethetőbbé, és így egyre elterjedtebbé váltak az amatőr és profi lehallgató készülékek. Bár az engedély nélküli, titkos lehallgató és megfigyelő eszközök használata illegális, széles körű elterjedésüknek ez nem szab gátat. Az illegális lehallgató készülékek elterjedésével egyidejűleg nagy igény lépett fel a lehallgatás elleni védelemre is.

A lehallgatás illetve a megfigyelés különböző eszközök segítségével történhet. Léteznek titkos vagy más néven rejtett videó kamerák és rögzítők, GPRS, illetve GPS alapú nyomkövetők, párhuzamosított mobiltelefonok, illetve rejtett mikrofonok és hangfelvevők is. Ezekkel az eszközökkel szemben azonban lehetőségünk van védekezni, csak a megfelelő céget kell megbíznunk az óvintézkedések végrehajtásával.

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem rendelkezik minden olyan technikai felszereléssel, amivel biztosíthatja a lehallgatás elleni védelmet. Szakembereik teljes körű szakértelemmel, valamint releváns szakmai tapasztalattal rendelkeznek a témában. Képesek felderíteni, illetve elhárítani az esetleges lehallgatással vagy adatlopással kapcsolatos támadásokat. Elérhetőségeiket megtalálja lineelectronic.hu internetes oldalon.

Kérhet tőlük tájékoztatást a fenyegetettségek kiküszöbölésének módjairól, és meg is bízhatja őket a fenyegetettségek elleni felkészítéssel, illetve kérheti tőlük speciális Lehallgatás- és Adatlopás-védelmi csomagjukat, mellyel képesek megfelelő védelmet nyújtani az informatikai jellegű, a humán és a fizikai fenyegetettségek ellen is. A csomag tartalmazza a kémprogram mentesítést, a külső-, a belső- és a webes sérülékenységi vizsgálatot, továbbá a fizikai kontrollvizsgálatot, valamint a biztonsági tudatosítás és a lehallgatás felderítését.