Matt Haig könyvek mindenkinek!

Matt Haig (1975. július 3. –) angol regényíró és újságíró. Írt szépirodalmat és ismeretterjesztő könyveket is egyaránt gyerekeknek és felnőtteknek, gyakran a spekulatív fikció műfajában.

Matt Haig könyvek rendelhetőek a book24.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk ha megtekintené a teljes kínálatunkat és többet szeretne megtudni Matt Haig könyveiről. Haig gyerekeknek és felnőtteknek szóló szépirodalmi és ismeretterjesztő könyvek szerzője egyaránt. A Miért érdemes életben maradni című nem szépirodalmi munkája a Sunday Times első számú bestsellerje volt, és 46 hétig szerepelt a brit top 10-ben. Bestseller gyerekregényét, A fiú akit Karácsonynak hívtak, jelenleg filmre adaptálják, a Studio Canal és a Blueprint Pictures gyártásában. Regényei gyakran sötétek de mégis mókás családi életet mutatnak be. Az utolsó család Angliában Shakespeare IV. Henrikjének 1. részét meséli el újra, a főszereplők pedig kutyák. Második regénye, a Dead Fathers Club a Hamletre épül, és egy 11 éves, magába mélyedő történetét meséli el, aki édesapja közelmúltbeli halálával és apja szellemének későbbi megjelenésével foglalkozik. Harmadik felnőttnek írt regénye, a The Possession of Cave egy megszállott apáról szól, aki kétségbeesetten próbálja biztonságban tartani tizenéves lányát.

Gyermekregénye, az Árnyerdő egy fantasy, amely a főszereplők szüleinek szörnyű halálával kezdődik. 2007-ben elnyerte a Nestlé Gyermekkönyv-díjat. 2008-ban követte a folytatást, a Runaway Troll-t. Haig vámpírregénye, a The Radleys, 2011-ben jelent meg. 2013-ban kiadta az Én és az emberek című könyvét, amelyben a főszereplő felveszi egy egyetemi oktató személyazonosságát, akinek matematikai munkája veszélyezteti a bolygó stabilitását, és akinek meg kell birkóznia a feladatát kísérő otthoni élettel is. További részletekért és könyv rendelésért nézzen be a book24.hu weboldalra.