Miért hasznosak a hőszigetelő rendszerek?

Mivel nem a mediterrán tájakon élünk, ezért a hideg idő beköszöntével elő kell vennünk a meleg ruhákat. Ugyanakkor nem csak nekünk, de otthonuknak is szüksége van a meleg ruhákra, pontosabban a hőszigetelésre.

Hőszigetelés az ingatlan elengedhetetlen része. Hiába rendelkezünk a legmodernebb fűtési rendszerrel, ha a ház nincs szigetelve, akkor a házból folyamatosan elszökik a meleg, a fűtésszámla pedig az egekbe szökik. A legtöbb hő a falakon keresztül távozik, körülbelül negyven százalék. A tetőn és a födémen keresztül huszonöt-harminc százalék, míg a nyílászárókon keresztül tizenöt-húsz százalékos a hőveszteség. Ezekből a számokból egyértelműen látszik, hogy nagyon fontos a hőszigetelés, hiszen elképesztően nagy mértékű lehet e nélkül a hőveszteség. A megfelelően kiválasztott hőszigeteléssel az elszökő meleg nyolcvan-kilencven százaléka is megfogható, ami az anyagiakban is megmutatkozik. Ez hosszú távon komoly megtakarítást jelent, míg rövid távon jobb közérzetet biztosít. A hőszigetelés a falak külső részére kerül, melynek számos előnye van, például a falak így nem hűlnek át.

Legyen szó felújításról vagy építkezésről egységes hőszigetelő rendszerben érdemes gondolkodni. Ez azért is lényeges, mert így a hőszigetelő elemek tökéletesen passzolni fognak egymással. Ha minőségi hőszigetelő rendszerre vágyik, akkor válassza a FIT márkát! A FIT hőszigetelő rendszerek alkalmazásával télen és nyáron egyaránt jobban fogja érezni magát az ingatlanban, jobb lesz a közérzete. A márka korszerű színezővakolatával a homlokzat igazán esztétikussá válik. Az sem elhanyagolható szempont, hogy az ingatlan forgalmi értéke nő. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a fitinfo.hu weboldalra!