Melyek a reiki kezelés hatásai?

reiki kezelés hatásai bár nem helyettesíthetik a kórházi kezeléseket, de felgyorsíthatják a test öngyógyító képességeit. Ez egy igazán különleges gyógymód, amely egy kézrátételes módszer és egy önfejlesztő módszer keresztezése, egyvelege. Az ősi gyógymódok hazájaként is ismert Japánból származik és teljesen egyedülálló módszer a maga nemében. A nyugati emberek nagyon sokáig nem is tudtak a létezéséről, hiszen csak az 1980-as évektől lehetett róla hallani, ekkor vált népszerűvé. A sokrétű használat és az egyszerűség tette oly sokak körében népszerűvé ezt a kezelési módszert.

A reiki kezelés mára már több millió embert segített hozzá a gyógyuláshoz világszerte. Az egészségmegőrzés területén egyre inkább teret hódít és a különféle eredetű problémák ellen hatékonyan veszi fel a harcot. A reiki kezelést és módszert rendszeresen kell gyakorolni annak érdekében, hogy hatását minél jobban kifejtse. A teljes belső béke és harmónia érhető el a kezelésekkel. A testi és a lelki regenerálódás valamint a gyógyulás képessége tulajdonképpen az emberekkel születik, így ezt a reiki kezelésekkel a felszínre lehet hozni. Tünetek enyhítésére vagy azok teljes elnyomását teszik lehetővé a hagyományos orvoslás módszerei, míg a reiki kezelés a mérges toxinok és az energetikai blokkok teljes feloldásával a szervezet öngyógyító képességét állítja harcba. Maga a gyökér ok fog így megoldódni és nem lesz tüneti a kezelés.

Reiki
Reiki

Akut eseteknél a kezelés után látványos változás áll be, de ehhez a szervezet természetes védekező mechanizmusa is segítő keze nyújt. A rendszeres gyógyszerszedés miatt rengeteg toxin rakódik le a szervezetben, így hiába az egészséges táplálkozás, az nem fog segíteni a betegség megszüntetésében. Célzott reiki kezelésekkel a közérzet javulása várható még a legmagasabb toxin lerakódás esetén is. Természetesen az orvosi kezeléseket a reiki kezelés nem helyettesítheti, de a gyógyulási folyamatot felgyorsíthatja és a közérzet javulás is látványos eredményeket hoz.