Mennyezeti Led lámpa előnyei

Napjainkban olyan szerencsés világban élünk, hogy akár már egy gombnyomással számtalan dolgot megoldhatunk. Ilyen pl. a fényforrás is.

Mennyezeti Led lámpa számos előnyel rendelkezik, elmondhatjuk róla, hogy az egyik legkorszerűbb megoldásnak bizonyul. Ma már számos fajta megoldás közül válogathatunk, mint pl. közvetlen gyári import, olcsó és energiatakarékos ledek széles választéka tárul elénk a különféle boltok polcain. Ezen kívül megkülönböztethetünk még különféle foglalat kialakítású és kötetlen led lámpa típusokat is. Ezeket a fajta led lámpákat számos helyen felhasználhatjuk, mint pl. üzletek, lakás, iroda stb. A ledes megoldások azért bizonyulnak jobb választásnak, mint a hagyományos fényforrások, ugyanis a világításra fordított energia legalább 90%-át megtakaríthatjuk. A kedves vásárlóink részére ajánljuk figyelmükbe a széles választékunkat, melyek között már elérhetőek az 1,6 wattos 36 wattos fényerővel ellátott ledes lámpák. Melyek között megkülönböztethetünk meleg fehér és természetes fehér színt.

Mint már említettük az egyik legkorszerűbb fényforrásokról beszélhetünk, melyek 2835, illetve 5630 cob chippel készülnek. Ezeknek a fényforrásoknak nincs szükségük átalakításra, ugyanis a legtöbb ma használatban szereplő lámpával kompatibilisan működnek. Bizonyára találkoztunk már olyan hagyományos égőkkel melyek használat során felforrósodtak, illetve legvégső eseteben akár szét is durrantak. Ilyen eshetőségekkel Ledes lámpák esetén nem kell számolnunk, hiszen ezek hőmérséklete nem haladja meg a 40-60 C fokot. Attól függetlenül, hogy milyen lámpatestbe szeretnénk alkalmazni őket, garantáltan megtaláljuk majd a legmegfelelőbbet. Melyek méretileg és fényerőben is megfelelnek. Legyen szó olvasólámpáról, vagy éppen egy hatalmas csillárról.