Mennyit fogyasszunk a goji bogyó italból naponta?

A goji bogyó őshazája a Kína északi részén levő Ningxia, és itt a goji gyümölcs is hozzátartozik az emberek napi étrendjéhez. A kínai gyógyászatban ezt a hatékony gyümölcsöt főleg a máj, a vese, és a szem betegségének kezeléséhez használták. A goji berry viszont szinte minden betegségre jó, hiszen immunerősítő tulajdonságokkal rendelkezik.

Mennyit fogyasszunk a goji bogyó italból naponta? A goji bogyó hatásai rendkívül erősek, ezért egy nap elég 25 ml belőle, és mindenképp fel kell rázni fogyasztás előtt. Fogyasztható akár önmagában, vagy akár más levelekkel is, vízzel hígítva és keverve. Fogyasztható akár étkezés előtt, vagy étkezés közben a nap folyamán. Fontos megjegyezni, hogy miután felbontotta a goji bogyó italt, tartsa azt a hűtőben. A gojiban található 19 aminosav, ezek közül 8 esszenciális, tehát a szervezet működéséhez elengedhetetlen. Tartalmaz továbbá 21 nyomelemet, illetve rákellenes germániumot amely más gyümölcsökben rendkívül ritkán lelhető fel. A kemoterápiás kezelések alatt is mindenképp érdemes fogyasztani, hiszen megvédi a májat.

A gojiban levő zsírsavak pedig a hormontermelésért felelősek, és ahhoz is hozzájárulnak, hogy az agy megfelelően működjön. A goji bogyó italt egészen gyermekkortól az öregkorig érdemes fogyasztani, hiszen mindig ott hat, ahol szükség van rá. Ha tőlünk rendel, akkor 15.000 Ft értékű vásárlás esetén teljesen elengedjük önnek a házhozszállítási költségeket, és a házhozszállítás akár 1-2 nap alatt is megtörténhet. Amennyiben többet szeretne megtudni a goji bogyó valósággal varázslatos hatásairól, érdemes fellátogatni weboldalunkat a goji-bogyo.biofitness.hu weboldalt. Ha kérdései lennének valamelyik termékünkkel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal a vasarlas@biofitness.hu e-mail címre írva.