Kézimunkák kalotaszegi motívumokkal

Önnek is fontos a népművészet, és a magyar hagyományaink ápolása? Esetleg csak tetszenek Önnek a népi motívumokkal díszített tárgyak? Akkor minden bizonnyal hallott már a kalotaszegi népművészetről is, melynek igencsak híresek az asztalterítői, a faragványai, de akár maga a népviselete is.

A kézimunka mindig sokkal értékesebbnek számít, mint a gyártósoron készült termékek. Ez nincs is hiába, hiszen a kézzel készült termékek esetében sokkal nagyobb a ráfordított idő hossza, kifinomult és precíz munkát igényel, nem beszélve arról, hogy sokkal személyesebbnek is hat, hiszen valóban emberi munka van benne. Az már pedig szinte magától értetődő, hogy a népi motívumokkal ellátott tárgyak kézimunkával kell, hogy készüljenek, hiszen ezen minták virágkorában nem is lehetett volna másképpen elkészíteni ezeket a termékeket. Így kézimunka nélkül nem is lehetne autentikus egy-egy asztalterítő, doboz vagy gyerekjáték. A Hardanger Pentek mindezt jól tudja, ezért minden termékünk egy kézzel készített remekmű, mely kalotaszegi mintákkal van díszítve. Így egy ilyen termék beszerzése által abban is biztos lehet, hogy egy egyedi árucikket vesz majd a kezébe. Ha Ön is szívesen vásárolna olyan tárgyakat, amelyek ezekkel a méltán népszerű motívumokkal vannak díszítve, akkor mindenképpen látogasson el a Hardanger Pentek weboldalára, ahol Ön is megismerkedhet a széles kínálatunkkal!

Amennyiben tehát Ön is egy valóban egyedi, autentikus, kézzel készített asztalterítőt, gyerekjátékot, titokdobozt, makramét, sakktáblát vagy egyebet szeretne magáénak tudni, mely magán hordozza népünk kalotaszegi motívumait is, akkor látogasson el mihamarabb a Hardanger Pentek weboldalára, melyet megtalálhat a hardenger-pentek.hu-n. A kapcsolatot felveheti velünk a +36 30 446 5282-es telefonszámon és az info@hardanger-pentek.hu e-mail címen. Személyesen megtalál minket Fertődön, a Petőfi u. 12. sz. alatt.