Önismeret képzés Győr városában

Az önismeret egy valódi kincs, amit mindenkinek meg kéne szereznie, hiszen életminőségünket is az határozza meg leginkább hogy hogyan állunk saját magunkhoz, és hogy mennyire ismerjük saját magunkat. Ha tisztában vagyunk azzal hogy mit miért teszünk, és ha reagálni tudunk váratlan eseményekre, akkor sokkal könnyebb lesz az életünk és könnyebben nézünk szembe majd a kihívásokkal is.

Önismeret Győr közelében csakis a zenit-coaching.hu weboldalon. Élethelyzeteink, és mi magunk is az évek során folyamatosan változunk, ezért az önismeret nem egy olyan dolog, mit ha egyszer megszerez az ember, akkor az egész életére érvényes. Ami még például 25 évesen kihívás, az már lehet, hogy megoldható lesz 5-10 évvel később. Ezeket a változásokat persze észlelni kell és észre kell venni ahhoz, hogy meg tudjuk ismerni saját magunkat. Az önismereti csoportunkban különböző kreatív és művészeti eszközök segítenek abban, hogy egyre jobban önmagára találjon, és ezek által egy teljes képet kaphat saját magáról. A művészeteken keresztül olyan gátakat is áttörhetünk saját magunkban, amelyekről eddig fogalmunk sem volt.

A csoportfoglalkozások két órásak, és három héten át tartanak. A csoport minimum 4, maximum  személyt képes egyszerre befogadni. Semmilyen tehetség vagy képzettség sem szükséges ahhoz, hogy csatlakozzon foglalkozásainkhoz, a jelentkezés pedig 14 éves kor fölött ajánlott. Amennyiben többet szeretne megtudni az önismeretről, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a zenit-coaching.hu weboldalt. Ha fel szeretné venni velünk a kapcsolatot, ezt megteheti, csak küldjön e-mailt a kriszta@zenit-coaching.hu e-mail címre, vagy tárcsázza bátran a +36 30 373 0429 telefonszámot. A három alkalom összesen 20.000 ft-ba kerül, és ez egy igazán kedvezményes ár azért, hogy megtalálja önmagát.