Mesés hajdúszoboszlói szállás kedvező áron

Amennyiben úgy döntött, hogy a pihenésre szánt időt Hajdúszoboszló csodálatos városában tölti el, akkor szüksége lesz egy remek szállásra is. Rengeteg apartman közül lehet ma már válogatni, mindenki megtalálhatja azt a szállást, ami megfelel az elképzelései számára. Ha viszont Ön egy minden szempontból kifogástalan apartmant keres, melynek még az ára is kedvező, akkor egyértelműen a Pávai Apartman jelenti a tökéletes megoldást!

A Hajdúszoboszló szállás kínálat legjobbika, avagy a Pávai Apartman a város egyedülállóan szép üdülőövezetének szívében, avagy az Aqua Palace utcájában várja kedves vendégeit. A strand és az Aqua park is mindössze három perces sétát jelent. Ha tehát mellettünk dönt nem kell órákon át gyalogolnia, sem a tikkasztó hőségben a szabad parkolóhelyeket vadásznia. Ez viszont még nem minden, ugyanis a Mátyás király sétány, ami ami nyáron az éjszakai élet pezsgő központja, csupán öt perc sétára van a szálláshelytől. Ha fürdeni, ha szórakozni akar, akkor mindezt így azonnal meg is teheti.

A hajdúszoboszlói szállás külön bejáratú két és négy személyes apartmant kínál, melyek mindegyikéhez saját, jól felszerelt konyha, kényelmes bútorokkal berendezett szobák, és modern fürdőszoba tartozik. Minden adott tehát, ami a vendégek kényelmét szolgálja a műholdas televíziótól kezdve a wi-fi kapcsolaton át, egészen az erkélyen elhelyezett kényelmes kerti bútorokig. Önnek a nyaralás ideje alatt tehát semmire nem lesz semmi gondja, nem kell bőröndökkel felpakolva érkeznie, ugyanis mi mindent megadunk, amire csak szüksége lehet a gondtalan lazításhoz.

Ha a zavartalan kikapcsolódás a célja, ha a Hajdúszoboszló szállások terén szeretne biztosra menni, akkor a legjobb, amit tehet, hogy mellettünk teszi le a voksát! Ne feledje, mi szeretettel várjuk, minden évszakban akciókkal, olcsó árakkal kedveskedünk kedves vendégeink számára!