Válassza a vezeték nélküli alexor családot!

Azt ma már minden ember tudja, hogy egy megbízható riasztó rendszer nélkül otthona védelme nem teljes. Sokan épp ezért vásárolnak egy riasztót, azt felszerelik, vagy felszereltetik egy mesterrel és úgy érzik ezzel máris tettek egy lépést a biztonság felé. Sajnos mindez még kevés. Nagyon fontos, hogy mely gyártó terméke mellett döntünk, hiszen a ravasz betörők képesek feltörni egy-egy gyengébb rendszert. Elvágják a megfelelő vezetéket és máris bejutnak a biztonságosnak vélt otthonba.

A DSC alexor által nem kell amiatt aggódnia, hogy a gazemberek elrabolják értékeit, azokat a dolgokat, amelyekért keményen megdolgozott. Tudni kell ugyanis, hogy a DSC vezeték nélküli riasztókat kínál, tehát nincs vezeték, amit egy egyszerű mozdulattal el lehetne vágni, és ezzel hatástalanná tenni a riasztót. A gyártó az egész világon nagy népszerűségnek örvend, a termékeit mindenütt elismerik, természetesen nem is véletlenül. A legkomolyabb laboratóriumokban tapasztalt szakemberek dolgozzák ki azt az alexor rendszert, ami képes tényleges védelmet nyújtani egy-egy otthon számára.

A DSC alexor család teljes körű védelmet kínál, hiszen adott minden elem, ami ahhoz kell, hogy házát biztonságban tudhassa. Mivel igazán modern rendszerekről van szó, így saját elvárásai szerint tudja beállítani a védelmet és a riasztásokat is. Ha egy gonosz betörő tehát épp úgy dönt, hogy az Ön otthonába tör be, akkor az alexor ezt máris jelzi, a rendőrség azonnal indul és így nem lesz megkárosítva. Honlapunkon részletesen bemutatjuk a rendszer egyes elemeit, melyek ha elnyerték a bizalmát, akkor ajánlatot is kérhet.

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem csapata várja a legjobb alexor rendszerekkel, és kapcsolódó szolgáltatásokkal rendkívül kedvező feltételek mellett, így ha eldöntötte, hogy otthonát megvédni a betörésektől, akkor náluk a helye!