Minőség, profizmus, gyorsaság – Slepszer Kft

Manapság, amikor egyik ház a másik után készül el, egyáltalán nincs könnyű helyzetben az, aki házat szeretne építtetni. Egyre másra hallani kóklerekről, különféle problémákról, horrorszerű építőipari történetekről. Ha szeretne profi szakemberekkel együtt dolgozni és elkerülni a szerencsétlen helyzeteket és kóklereket, akkor válassza a Slepszer Kft-t.

Slepszer Kft a tökéletes cég, ha szeretné kulcsrakész állapotban átvenni otthonát. A Slepszer Kft 2006 óta foglalkozik építési tevékenységekkel Budapesten, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, illetve a kisebb vidéki városokban, így a cég munkatársai nagy szakmai tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek. A cég elsősorban generálban történő építésekre kap megbízást a megrendelőktől. A fő tevékenységi profil a családi lakóépületek kulcsrakész állapotban való átadása. A cég ezenkívül csarnokok és ipari létesítmények építésével is foglalkozik. Továbbá bővítések, külső, valamint belső átalakítások, valamint szigetelési munkálatok elvégzését is vállalják a szakemberek. A cég munkatársai közé tartozik tíz fő segédmunkás, hat fő szakmunkás. Ha a munka megkívánja, akkor további dolgozókkal egészíthető ki a munkavállaló gárda.

A Slepszer Kft nem csupán széles szolgáltatási palettával rendelkezik, de a minőségi munkavégzésre is nagy hangsúlyt fektet. A cég folyamatosan fejlődik, igyekszik az ügyfelek igényeit kielégíteni minőségi szolgáltatások által. Ha Ön sem szeretne kockáztatni, hanem a legjobbakat akarja megbízni álmai otthonának megépítésével, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a Slepszer Kft-t. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a cégről, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a slepszer.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!