Minőségi Bobby ’s gin különleges ízvilággal

A ginek manapság újra aranykorukat élik, egyre többen vásárolják ezeket az izgalmas alkoholos italokat. A ginek előnye, hogy változatos ízvilággal rendelkeznek, így számos rajongója van ezeknek az italoknak. Vannak igazi különlegességek, mint például a Bobby ‘s gin.

Bobby ’s gin egy családi receptúra alapján készülő, különleges ital, melynek minden cseppje aranyat ér! A Bobby ’s gin jenever vagy másként genever típusú gin. Erről azt kell tudni, hogy a holland genevert a gin elődjeként tartják számon. Az ilyen gin eredetvédett, kizárólag Hollandia, Belgium és Franciaország bizonyos részein készülhet. A ginnel összehasonlítva a vodka mellett más gabonapárlat is található az alappárlatban, azonban az aromavilág alapját ebben az esetben is a boróka adja meg, akárcsak a hagyományos ginek esetében. Az ilyen típusú gin készítését és fogyasztását az angoloktól és hollandoktól a németalföldi szabadságharcosok vették át, illetve tovább is alakították. A genever vagy jenever név a boróka latin nevéből származik, a későbbiek folyamán Angliában ez fejlődött tovább a gin megnevezéssé.

A Bobby ’s gint a cég alapítójának nagyapja készítette Jacobus Alfons, akit csak becenevén, azaz Bobby-ként emlegettek. Bobby indonéz származású volt, azonban 1950-ben Hollandiába vándorolt ki. Származásának köszönhetően pontosan ismerte a hazai, indonéz fűszereket, így ezekkel ízesítve megalkotta saját ginreceptjét. A Bobby ’s gin tartalmazza az általános ginfűszereket, illetve emellett olyan fűszerek teszik még karakteresebbé, mint a szegfűszeg, a fahéj, a kubebabors és az indiai citromfű. Ha szeretne bővebben tájékozódni vagy megvásárolná a Bobby ’s gint, akkor látogasson el az artizanshop.hu webáruházba!