Minőségi ipari mosogatógépek az NB Gasztrotól

Annak ellenére, hogy az ipari mosogatógép lényegében ugyanazt a feladatot végzi el, mint egy háztartásbeli, valójában nagyon különféle készülékekről van szó. A két legnyilvánvalóbb különbség a méret és a teljesítmény.

Ipari mosogatógépek az NB Gasztrotól kedvező áron, most ingyenes beüzemeléssel, kiszállítással és vegyszer beállítással! A kereskedelmi célú mosogatógépnek sokkal nagyobb az edénykapacitása lényegesen nagyobb terheléshez tudnak alkalmazkodni, mint a boltokban is kapható háztartási mosogatógépek. Ennek ellenére nagyon sokféle ipari mosogatógép márka létezik piacon. Egyesek bizonyos típusú edények tisztítására szakosodtak, mások méretükben és teljesítményükben különböznek. Az NB Gasztonál Teljes körű megoldásokat kínálunk azon a vendéglátóipari egységek számára, akik a színvonalat és a minőséget helyezik előtérbe. Azonban nem csak magas minőséget és színvonalat kínálnak a mosogatógépjeink, hiszen a modern technológiának köszönhetően kevesebb vizet és energiát is felhasználnak, így a számlákon is spórolhat.

Mi nem csak termékeket adunk el a vásárlóknak, mi foglalkozunk az ügyfeleink igényeivel, ezért olyan ingyenes szolgáltatásokat is kínálunk az ipari mosogatógépek megvásárlása mellé, mint a kiszállítás, a beüzemelés és a vegyszeradagolás beállítása is, amellyel ugyancsak sokat spórolhat, hiszen ez a része is a mosogatásnak automata. A nálunk forgalmazott ipari mosogatógépek tökéletesen alkalmasak és hatékonyak a fehéredény mosogatáshoz, ami egy vendéglátóipari egység egyik legfontosabb feladata. Mindig tartsa szem előtt a fehér edények optimális és költséghatékony tisztítását, úgy hogy a legjobb minőségű mosogatógépet szerzi be a lehető legjobb áron. Látogasson el a gasztroalkatresz.hu weboldalra, ahol megannyi ipari mosogatógép várja és válasszon kedvére a minőségi termékeink közül!