Minőségi lámpaoszlopok sokoldalú felhasználhatósággal

A horganyzott acél lámpaoszlopok olyan sokoldalúan alkalmazható építőipari elemek, amelyek ma már széleskörben elterjedtek. Főleg a nyilvános helyeken, utak mentén, parkokban és közterületeken használják őket. A horganyzott acél lámpaoszlopok különösen jó választásnak örvendenek, így népszerűek a városi tervezők és építészek körében.

Lámpaoszlop alapvetően acélból készül manapság, melyet aztán horganyzással kezelnek. Ez azért fontos, mert így az acél védve van az időjárás viszontagságaitól, illetve a korróziótól. A horganyzás folyamata során egy vékony cinkréteggel vonják be a lámpaoszlopot. Ez a réteg nyújt védelmet a rozsdásodás, továbbá a különféle egyéb károsodásokkal szemben. A cinkréteg további előnye, hogy a lámpaoszlop élettartamát is meghosszabbítja. Legyen szó esőről, hóról, erős szélről, illetve más szélsőséges környezeti hatásokról, a lámpaoszlop hatékonyan ellenáll. Emellett különféle stílusban és méretekben lehet kapni a lámpákat, így az eltérő tervezési igényeknek, valamint a környezeti körülményeknek is megfelelnek ezek a típusok.

Az igazán magas lámpaoszlopok akár nagyobb területek megvilágítására is tökéletesen alkalmasak. A kisebb méretű, alacsonyabb típusokat inkább parkok, sétányok, illetve kisebb közterületek megvilágítására alkalmasak. A lámpaoszlopok legtöbbször világítótesteket is tartalmaznak. Ezek lehetnek akár energiatakarékos LED lámpák vagy hagyományos izzók. Ma már többféle lámpaoszlop közül lehet választani, melyek a legkülönfélébb kivitelben kaphatók. A ledsziget.hu webáruházban a rengeteg hasznos információ mellett, lámpaoszlopok széles választéka is megtalálható, így bőven van miből válogatni. A ledsziget.hu webáruházban minden fontos információt megtalál egy helyen!