Minőségi Liebherr hűtő színvonalas kiszállítással!

A Liebherr családi vállalkozást 1949-ben alapította Hans Liebherr. Első mobil és megfizethető toronydarujának sikere volt a cég virágzásának alapjában. Mára a vállalat több mint 35.000 alkalmazottat foglalkoztató csoporttá nőtte ki magát több mint 130 vállalatnál, minden kontinensen és a legjobb minőségű hűtőket gyártják világszerte.

Liebherr hűtő kapható a legjobb áron a premiumhuto.hu weboldalon, ezért ne habozzon, itt a helye nálunk ha ön is profi hűtőt keres a legújabb funkciókkal. A Liebherr háztartási gépek programja koncepciójáról, modern dizájnjáról és jól megtervezett megoldásairól ismert az optimális felhasználói kényelem érdekében. Tartalmaz asztali, szabadon álló és kombinált hűtőszekrényeket és fagyasztókat, fagyasztóládákat, élelmiszer-tároló és italhűtő szekrényeket, borhűtő- és borhőmérséklet-szabályozó szekrényeket, valamint kereskedelmi használatra szánt hűtőszekrényeket és fagyasztókat. A Liebherr számos technológiát és tervezési megoldást kínál az élelmiszerek optimális tartósítására és energiafelhasználására, kezdve a BioFresh-től, amely hosszabb ideig tartja frissen az élelmiszereket, a BluPerformance-ig, amely növeli a kapacitást, miközben csökkenti az energiafogyasztást. A SoftSystem mechanizmus párnázza az ajtózárást, biztosítva a finom záródást. Megakadályozza, hogy a palackok, üvegek, csomagok vagy élelmiszerek kiessenek az ajtón, még akkor is, ha az ajtópolcok teljesen meg vannak töltve.

A hűtőszekrény és a fagyasztó független hőmérséklet-szabályozása két külön állítható hűtőkörrel rendelkezik. Nincs légcsere a hűtő és a fagyasztótér között, így a szagok nem szállnak át, és az élelmiszerek emiatt nem száradnak ki. A SmartSteel (beleértve a BlackSteelt is) jelentősen csökkenti az ujjnyomok láthatóságát. További részletekért és Liebherr hűtő rendelésért itt a helye nálunk a premiumhuto.hu weboldalon.