Minőségi Xerox 3117 toner

A Xerox toner-készítési folyamat a kiváló színes képminőség eléréséhez szükséges méretű és keskeny részecskeméret-eloszlást biztosítja. Ez a kicsi méret és az összes részecske relatív egyenletessége a Xerox 3117 toner esetében kiszámíthatóbb mint a szokásos mechanikus eljárás az extrudált műanyag porlasztására a festékben. Ez kevesebb energiát is igényel.

Xerox 3117 toner kapható nagyon alacsony áron az onlinetoner.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran és utánanézhet ennek a szuper tonernek, ha önnek is Xerox nyomtatója van és ehhez keres megfelelő tonert. A hagyományos toner-gyártási eljárás a megfelelő műanyaggal történő elindításból, a pigment és a speciális összetevők olvadékkeveréséből áll, és az így kapott kompozit műanyag finom porrá való aprításából. Végül a port még meg kell dolgozni, hogy eltávolítsák a túlméretezett darabokat és az ultrafinom részecskéket. Ez a többlépcsős folyamat nem egyenletes szögrészecskéket eredményez, kissé széles méret- és alak eloszlással. A végén a kapott toner magas minőségű, így teljesíti a kihívásokat, amelyeket a Xerox nyomtató minden új generációja előidéz.

A gyártási folyamat továbbra is korlátozva van néhány típusú toner előállításában. Néhány kívánatos adalékanyag és pigment nem áll ellen az olvadékkeverési lépésnek. Mások nem oszlanak el egyenletesen, hogy az egyes toner részecskékhez megfelelő mennyiségű hozzáadott összetevőt adjanak. Egyes tonerek olyan részecskéket eredményeztek, amelyek nem oszlanak el. Volt néhány olyan dolog, amit a hagyományos eljárás során nem tudtak megtenni. Ezért optimalizálják az újabb Xerox nyomtatókat a legjobb tonerek használatával, ami jelentős előnyökkel jár az ügyfelek számára, ezért is éri meg a Xerox 3117 tonert választani. Bővebb leírást erről a termékről az onlinetoner.hu-n talál.