Multiszéf – Tökéletes értéktárolás!

Az értéktárolásra ma már komoly hangsúlyt fektetnek a különféle vállalkozások, bankok. A multiszéfek nagy előnye, hogy általában több fiókkal rendelkeznek, így bőven lehet beléjük pakolni. A legtöbb multiszéf kialakításának köszönhetően akár a pult alá is befér.

Multiszéf – Manapság a multifunkciós széfek nagy népszerűségnek örvendenek, egyre többen döntenek úgy, hogy beszereznek egyet. Az olyan vállalkozások, ahol nagy pénzforgalommal kell számolni, ott nagyon nem mindegy, különösen nagy összeg esetén, hogy mennyire van védve. A biztonságtechnika kapcsán nem szabad fukarkodni, mivel egy esetleges betörés kapcsán búcsút mondhat az értékeknek. Éppen ezért szükséges beszerezni olyan értéktárolókat, mint a multiszéf. Ha pedig már biztonságtechnika és széfek, akkor nem akárhonnan érdemes rendelni. Mi ehhez a banktechsafe.hu webáruházat ajánljuk, ahol magas biztonsági szintet nyújtó értéktárolókat tud beszerezni. A banktechsafe.hu webáruházban kapható multiszéfek nagy előnye, hogy kialakításuknak köszönhetően, akár a pult alá is lehet rejteni őket, így nincsenek szem előtt, ugyanakkor közvetlenül a pénztári munkahely mellett kapnak helyet.

A banktechsafe.hu webáruházban három vagy négy darab időzíthetően nyitható fiókkal rendelkező multiszéfeket talál, amelyek MABISZ minősítéssel rendelkező, nappali értéktároló eszközök. Ezek a multiszéfek akár nagy pénzforgalmú pénztárak készpénzkezelését is teljesen biztonságossá teszik. Maximum három kezelői kód adható meg, eltérő jogosultságokkal, ami azt jelenti, hogy két műszakban vagy akár egy időben két oldalról is lehet használni. Ha szeretné megtekinteni a multiszéfeket és bővebb információkat szerezni róluk, akkor érdemes ellátogatni a banktechsafe.hu webáruházba!