Munkaerő-közvetítés a hatékony munkáért

Nem kell sokat keresgélnie, ha dolgozni tudó és akaró munkatársat keres, ha nem akarja, hogy a próbaidő végén derüljön ki, hogy a felvett pályázó nem alkalmas az adott munkakörre. Ha csapatunk mellett dönt, akkor a munkaerő-közvetítésre biztosítékot kap. Toborzási csatornáink, illetve álláshirdető partnereink által elérjük a potenciális jelölteket, majd a kiválasztási programunkkal eldöntjük, hogy kik azok a pályázók, akik mind szakmai, mind pedig személyiségi tulajdonságaik alapján esélyesek a pozíció betöltésére.

A munkaerő-közvetítés által időt, energiát és pénzt spórolhat egyszerre, úgy hogy eközben hatékonyan folyhat a munka cégében. A munkaerő-közvetítés általunk számos előnnyel jár. Mi értünk a kis- és közép-vállalkozások nyelvén, rájuk szabott árakkal dolgozunk, így a munkaerő-közvetítés nem csak a multinacionális vállalatok kiváltsága többé. Természetesen a végső döntés mindig az Öné, így az alapos toborzás-kiválasztási munkánk után legjobb belátása, illetve interjúi alapján választhat a legjobb két-négy pályázóból.

A Job-Center páratlan kiválasztási módszerével egyszerűen garantálni tudjuk, hogy motivált, szakmailag kitűnő, és az Ön szervezetéhez illeszkedő munkatársat kap. Fel kell hívnunk a figyelmét arra is, hogy mi teljes körű segítséget nyújtunk, avagy nem csak önéletrajzok sokaságával lepjük el, nem várjuk el, hogy szelektáljon, mindezt mi intézzük. Hogy teljesen biztonságban érezze magát, cégünk garanciát vállal a munkaerő-közvetítés által küldött munkaerőre.

A Job-Center várja, ha gyors és megbízható segítséget keres, ha az ideális jelöltek közül akar választani, ha a hatékony munka az, amit elvár! A munkaerő-közvetítés során a megbízást általában negyvenöt napra vállaljuk, ám de ez a végső határidő. Forduljon hozzánk, kérjen ajánlatot könnyedén!