Éljen a beléptető rendszerek adta megoldással!

Be kell látni, hogy ha saját magunk nem teszünk biztonságunk érdekében, ezt más sem fogja megtenni helyettünk, ha pedig már megtörtént a baj, akkor késő cselekedni. Szerencsére számos biztonság technikai eszköz áll rendelkezésünkre, melyek segítségével megvédhetjük családunkat, és értékeinket is. A megfigyelő kamerák, a különféle jól kiépített riasztók egytől-egyik segítenek, ha a védelem a fő cél, de ez még mindig kevés. A belépést is érdemes korlátozni.

Az általunk ajánlott beléptető rendszer ideális megoldást kínál üzletek, irodák, de magánlakások esetében is. Egy klasszikus kulccsal záródó ajtót könnyedén fel lehet törni, persze ha előre látóak voltunk, akkor meg fog szólalni a riasztó és megússzuk a nagyobb kárt. Még jobb megoldás azonban, ha a belépést is megnehezítjük professzionális beléptető rendszerrel. Csapatunk gyorsan felméri a helyszín, megvizsgálja a lehetőségeket, majd kiépít az Ön számára azt a biztonságos belépést garantáló rendszert, amivel elégedett lesz.

Magas minőséget képviselő beléptető rendszerünk része egy kültéri kódos és kártyás olvasó. Ez az eszköz leolvassa a kártyát, illetve a kódot, majd az alapján dönti el, hogy valaki bemehet-e az adott épületbe vagy sem. A csomag része egy ajtófogó mágnes és egy ajtónyitó gomb is, valamint egy szünetmentes tápegység akkumulátorral, hogy egy esetleges áramkimaradás esetén se szűnjön meg a védelem. Nem kevesebb, mint tizenöt belépőkártya vagy kulcstartó kérhető, így a család minden tagjának jut egy-egy.

Tegye le voksát a biztonság mellett, válassza Ön is azt a beléptető rendszert, ami nem fog csalódást okozni! Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem csapata megtervezi, majd beszereli azt a rendszert otthonába vagy cégébe, ami által a belépés olyan biztonságos lesz, mint eddig soha.