MXP alap szolgáltatások – gyors és hatékony csomagküldés

Cégünk hosszú évek óta áll az ügyfeleink rendelkezésére. Ezért is próbáltuk az idők során a lehető legjobb szolgáltatásokat kínálni, legyen szó külföldi, belföldi vagy akár Budapesti csomagszállításról.

Az MXP alap szolgáltatások többek között tartalmazzák a belföldi és külföldi csomagküldést, az expressz csomagszállítást Budapesten és Pest megyében, illetve az országos raklapos csomagküldést is. A belföldi szállítás egy normális tevékenységnek számít egy futárszolgálattól, hiszen nem feltétlenül mindig a lakhelyünk közelébe kell küldenünk a csomagjainkat, és persze nem is mindig Budapest környékére. Az MXP Futárszolgálat pedig meg is felel ennek az elvárásnak is, hiszen minden további nélkül vállalja a vidékre való fuvarozást is. Sőt, akár azonnali vidéki szállítást is elvállalunk, ami azt jelenti, hogy a csomag felvétele után azonnal elindulunk az Ön által megadott címre, és garantáltan maximum 6 óra hossza múlva kézbesítjük is az Ön által átadott pakkot, amennyiben az Pest megyében található.

A raklapos csomagküldést keretein belül mi elmegyünk az Ön csomagjáért, felvesszük azt, majd másnap kézbesítjük is. Sőt, ha még 12 óra előtt igényli a raklapos szállítást, akkor még aznap délután fel tudjuk venni a raklapot, és másnapra ki is szállítjuk azt a kívánt helyre. Nálunk ráadásul az ország bármely területére szállíttathat, ebben sincsenek kikötéseink. Az MXP Futárszolgálat garantáltan bárhová sértetlenül és időben juttatja el a raklapos csomagot, ezzel is hatékonyabbá téve az Ön tevékenységét. Az MXP Pick Pack Pont szolgáltatása az, amire Önnek is szüksége van, amennyiben nem szeretne, vagy nem tud egész nap a futárra várni. A Pick Pack Pont ugyanis egy olyan hely, ahová Ön is bármikor kérheti az interneten megrendelt csomagját. Az ország számos pontja közül választhatja ki azt, amelyik a leginkább megfelel majd Önnek.