Neked hány GB-os pendrive-ra lenne szükséged?

Hogy mekkora pendrive kellene valakinek, azt nagymértékben befolyásolja, hogy mire használja leggyakrabban ezt a kütyüt.

A 64gb pendrive leginkább azoknak felel meg, akik több adatot szeretnének tárolni rajta. Ha te nem tartozol azok közé, akik szívesen letörölnék kedvenc filmjeiket a pendrive-jukról, akkor válaszd ezt a kapacitásút. A www.pendrive.hu oldalon számos pendrive közül választhatunk. Így azok is megtalálhatják a számukra megfelelőt, akik szívesen őrizgetik kis kütyüjükön kedvenc filmjeiket, hogy a táskában, vagy a zsebben lapulva mindig velük lehessen, de azok is, akik a kisebb kapacitású pendrive-okkal is beérik, mert folyton naprakész adatokat tárolnak csupán rajta.

64Gb pendrive
64Gb pendrive

A pendrive.hu jól tudja, hogy az emberek többsége nem szeret több húsz oldalt is átnézni, hogy az akciós termékek után kutasson, éppen ezért összegyűjtötte egy menüpont alá azon termékeit, melyek jelenleg kedvezményesen kaphatók a termékkínálatban. Nem kell tehát órákon át kutakodnod, hogy melyik pendrive akciós éppen náluk. Sőt ezen az oldalon arra is lehetőségünk nyílik, hogy egyből megadhassuk, mekkora kapacitású pendrive-ot szeretnénk megtekinteni, illetve megvásárolni. Ezzel is időt takarítva meg.

Ha valaki egy márka mellett kötelezte el magát, méghozzá olyannyira, hogy ha pendrive-ot szeretne vásárolni, akkor is az adott, már ismert és kedvelt márka termékei közül szeretne választani, akkor ez sem lehetetlen. Megtalálhatók márka szerint is csoportosítva a kis adattárolók. A 64gb pendrive kapacitása csupán nagyon kevés esetben van kihasználva. A legtöbb ember a kisebb kapacitású adattárolókkal is megelégszik, mert időnként letörli a feleslegessé vált tartalmakat róla. Ezt a típust azoknak ajánlanánk, akik több filmet is szeretnének megőrizni rajta.