Dr. Ganolife, a bio ganodermás termékcsalád

A bio ganoderma gyógygomba egészségre kifejtett jótékony hatása már igen régóta ismert. De eddig főleg csak őrlemény formájában használták az emberek, pedig van lehetőség egyéb formában is kihasználni jótékony hatását!

A Dr. Ganolife termékcsalád tagjainak közös tulajdonsága, hogy mindegyik termék a fülöpjakabi bio ganoderma őrlemény felhasználásával készül.

Dr. Ganolife biokozmetikumok: ez a biokozmetikai termékcsalád tagjai nem tartalmaznak szintetikus színezékeket, adalékokat, parabéneket, sőt állati eredetű glicerint és alumínium tartalmú vegyületeket sem. Sampon, testápoló, fogkrém, bőrregeneráló is megtalálható a kínálatban.

Dr. Ganolife
Dr. Ganolife

Dr. Ganolife biocsokoládék: igazi csoki különlegességek, ízletes és nagyon egészséges csemegét jelentenek kicsiktől a nagyokig, minden korosztály számára. Mindegyik csokiban bio alapanyagok tömegei találhatók, így bio kókuszzsír, bio szőlőmagliszt, bio étcsokolásé, bio nádcukor, bio ganoderma stb.

Dr. Ganolife biokávék: az azonnal oldódó kávékeverékek 2in1 és 3in1 formában kaphatók. A biokávé mellett bioganoderma, illetve a 3in1 formában még biotejpor is megtalálható.

A Dr. Ganolife termékcsalád mindegik tagja megvásárolható a Vitaldepo Webáruházban. A termékek megtekintéséhez és megvásárlásához használja az alábbi linket: Dr. Ganolife termékek megtekintése